Sunday, December 10, 2023
HemBoxingEvander Holyfield gör sitt val för boxningens nuvarande ansikte – det är...

Evander Holyfield gör sitt val för boxningens nuvarande ansikte – det är inte Canelo Alvarez eller Gervonta Davis

Evander Holyfield är ett namn synonymt med boxningsförmåga! I sina bästa år besegrade boxningslegenden många stora namn i branschen och blev världsmästare. Så vem är bättre att bedöma boxningens sanna ansikte än honom? Prat bland boxningsfolket pekar ofta mot boxningsjättar som Canelo Alvarez eller Gervonta Davis. Men Holyfield har någon annan helt i tankarna.

Om det inte är den eldhåriga sensationen som är Canelo Alvarez eller fartdemonen Gervonta Davis, vem är boxningens ansikte utåt? Genom att dissekera den oväntade vändningen i denna knockout-uppenbarelse, omdirigerar Holyfield allas uppmärksamhet till denna boxningsmaestro. Medan den före detta tungviktsmästaren i världen dök upp i en intervju med ES News nyligen, gav den kredit där det är värt det. Tips – det är ett namn som alla skulle hålla med om!

Evander Holyfield betonar om en boxare som har mer än ett sätt att vinna

Medan han dök upp i intervjun frågade reportern Holyfield om vem han tror är boxningens ansikte utåt. Holyfield kämpade för att komma ihåg namnet och tänkte ett ögonblick. Han fortsatte sedan med att föreslå namnet på Terence Crawford. Holyfield krönte Crawford som bäst samtidigt som han komplimenterade hans förmågor. “Crawford fick boxningsförmåga. Han fick mer än ett sätt att vinna, sin kraft, säger Holyfield.

Han fortsatte med att betona den anpassningsförmågan inför

Medan Holyfield hoppade över Canelo och Davis för att välja Crawford, om kampen mellan Crawford och Canelo någonsin inträffar, kommer boxningen säkerligen att få ett nytt ansikte. Även med beröm från en av de största någonsin har Crawford för närvarande en tuff tid, med respekt för att han behåller sin IBF-titel.

Varför fråntogs Terence Crawford sin IBF-titel?

Den obesegrade ‘Bud’ Crawford gick tå till tå med Errol Spence Jr. tillbaka i juli i år. Medan båda kämparna gick in i ringen obesegrade, kom Spence inte ut med sitt perfekta rekord intakt. Efter den skeva affären mellan Spence och Crawford aktiverade den förstnämnde snabbt omspelsklausulen.

Kampen har ännu inte bekräftats men förväntas utspela sig någon gång i början av nästa år. Trots att han vunnit kampen kom inte ens Crawford ut oskadd, eftersom IBF nyligen tog bort Crawfords titel på grund av hans revansch med Spence. Se, saken är den att IBF hade tillkännagett en obligatorisk kamp för ‘Bud’ mot Jaron “Boots” Ennis, men på grund av revanschen kommer han inte att kunna slåss mot den obligatoriska utmanaren. Därför beslutade IBF att frånta Crawford sitt IBF-mästerskap i weltervikt och lämna över det till Boots.

Oavsett vad som händer med Bud har Evander ‘the Real Deal’ Holyfield förklarat vem han tror är boxningens ansikte utåt. Din åsikt i frågan har dock företräde framför allt annat. Håller du med om Holyfields val? Om inte, vem tror du är boxningens ansikte utåt?

RELATED ARTICLES

Mest populär