Wednesday, December 6, 2023
HemTennisEugenie Bouchard, Who's on a Mission to Make a Comeback, känner sig...

Eugenie Bouchard, Who’s on a Mission to Make a Comeback, känner sig extremt skyldig, tack vare en “Turkey”

Det kanadensiska tennisproffset Eugenie Bouchard har haft ett tufft år. Hon gjorde comeback den här säsongen efter att ha återhämtat sig från en hemsk axelskada. Men hennes spel hade redan fått en träff, och det syntes tydligt i hennes löpningar. Hon drabbades av flera utgångar i den första rundan.

Även om hon behöll sitt lugn och inte lät dessa nederlag påverka hennes mentala välbefinnande. Hon är lika aktiv som tidigare på sociala medier och uppdaterade nyligen sina fans om sin tid utanför banan, för att hålla sig till sin natur.

Eugenie Bouchard känner sig skyldig

Wimbledon-tvåan 2014 tog till Instagram och delade sin oro angående hennes diet. “Må lite dåligt av att äta så mycket kalkon rn.” Bouchard skrev bildtexten på bilden av den gigantiska kalkonburgare hon hade.

Efter det besökte hon hemmadepån klädd i en bekväm träningsoverall och avslutade dagen med en trevlig film. Bouchard gick ut ur banan förra året runt mars och gjorde en återkomst under den amerikanska svingen. Hon anmälde sig till US Open och ådrog sig hjärtskärande kvalförluster.

Efter det tog hon sig till kvartsfinalen i WTA 250-evenemanget i Indien. Fast i nästa evenemang baserad på de hårda domstolarna i Korea, kom hon tillbaka till ruta ett. Det 35-åriga tyska tennisproffset, Tatjana Maria, drog upp henne från turneringen i den första matchen.

Har Bouchard tappat fokus

28-åringen har fått grovt fördömande för sin fallna form och ställning i WTA. Hon poserade en gång som en av de mest framstående proffsen och kämpar nu för att överleva sina motståndare i den första omgången. Även om många tror att det är den plågsamma skadan som förstörde hennes spel, menar andra att nyvunnen berömmelse förblindade henne och avledde hennes fokus.

Bouchard har över två miljoner följare på Instagram och Twitter. Hon är ganska aktiv på dessa sociala medieplattformar och har också gjort några framgångsrika modellprojekt. Hon kunde ha nämnt balansen mellan sitt yrke och hobby, som Serena Williams och Naomi Osaka, om hon också skulle prestera bra på banan. Men hon ansökte om att göra det. Alltså att ge foder till sina hatare.

RELATED ARTICLES

Mest populär