Thursday, November 30, 2023
HemGolfEtt ojämnt 2023 har inte hindrat glada fans från att fira Nelly...

Ett ojämnt 2023 har inte hindrat glada fans från att fira Nelly Korda när hon markerar en enorm LPGA-milstolpe

Damkretsen skryter med många proffs som har gjort ett avtryck i spelet. Det är dock bara ett fåtal som kan hävda att de har lämnat ett intryck på fansen. Och vem mer än Nelly Korda, har lyckats åstadkomma detta, samtidigt som hon visar sin fantastiska grace på banan?

Cover Girl på LPGA Tour har inte haft de bästa åren under 2023. Ändå glömde hennes fans inte att gå samman och uppmuntra amerikanen att fortsätta driva framåt, samtidigt som de firade ett mycket speciellt tillfälle, inget mindre än en milstolpe i hennes LPGA-karriär!

Nelly Korda firar sin framgång på LPGA-touren

Korda blev proffs 2016 efter en framgångsrik karriär som amatöridrottare. Solheim Cup-stjärnan har sedan dess lyckats vinna totalt 13 gånger, inklusive 8 segrar på LPGA-touren och 3 gånger på LET. Dessutom kan hon skryta med en stor titel som vinnare av 2021 Women’s PGA Championship. Och den här säsongen, med bara en enda vinst i Aramco Team Series London, markerar hennes 7:e år på dambanan.

25-åringen laddade upp ett inlägg på sitt Instagram-handtag för ett tag sedan och firade detsamma. Hon delade utdrag av sin resa i en serie bilder och videor när hon uttryckte sin tacksamhet för “allt stöd under hela året” som hon fått. Dessutom såg det yngre Korda-syskonet också till att nämna hur det “inte har gått obemärkt förbi.”

Proffsen framförde också sitt särskilda tack till hennes “team/familj/vänner” för att de stöttade henne när hon var nere. I tillägg i bildtexten avslöjade idrottaren hur “tacksam och lyckligt lottad” hon känner för de speciella människorna i sitt liv, samtidigt som hon uttrycker sin entusiasm att “fortsätta att lära sig och växa varje steg på vägen med dem.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nelly (@nellykorda)

Tja, för en golfare som Korda skulle ett speciellt inlägg som det hon laddade inte gå obemärkt förbi för hennes fans. Och, som med rätta påpekade just nu, samlades många av hennes följare och firade hennes anmärkningsvärda prestation i hennes karriär.

Kordas jubileum håvar in en frenesi av önskningar

Mängden stöd som amerikanen fick på sociala mediers handtag var inget mindre än galet. Även om hon hade ett dåligt år, höll hennes fans golfaren trogen när de svarade med kommentarer och uppskattade hennes senaste prestation till de som önskade det bästa för hennes framtid. Låt oss ta en snabb titt på några av reaktionerna.

“Råta ut mig. You’re Dead”: Jessica Kordas lustiga varning mot Nelly och Sebastian, avslöjad 2018, summerar deras förhållande perfekt

25-åringen kunde slå sitt andra ess i sin karriär vid CME Group Tour Championship i Florida. Hon kunde göra bedriften på det åttonde hålet på Tiburon Golf Club. Dessutom gjorde golfaren det med ett 9-järn från 148 yards vid par-3-hålet. Och efter att ha sett det utsökta spelandet, många kommentarer inklusive “Great Ace igår … ha en underbar lågsäsong och lycka till med vad som är härnäst” och “Grattis till hole in one!!!” kom till stöd för henne.

Med det enstaka vinståret hon har upplevt skulle 8X LPGA-mästaren uppenbarligen bli nedslagen och sluta på T8 vid evenemanget som avslutades för ett tag sedan. Nåväl, uppmuntrande ord kom från hennes följare när en person kommenterade: “Bra jobb Nelly! Det bästa har inte kommit än.”

Att se sin idol på banan, i aktion, är något som alla hoppas få se. Och ett annat fan kunde inte låta bli att uttrycka sin beundran för 1X major-vinnaren när de sa: “Du gjorde det fantastiskt. Älskar alltid att se dig.”

Paige Spiranac har en annan rival på gång. Influensern, som brukar kallas golfens drottning, har en annan konkurrent i Korda eftersom ett fan gick vidare med att dubba hennes “queen korda” i kommentarerna.

Den sjätte bilden i inlägget var särskilt iögonfallande, eller aptitretande i det här fallet. Och hennes fans delade med sig av hennes kärlek till mat så många kommentarer, inklusive “Shoutout till pizzan som ser ut som finns begravd i bilderna…ser otroligt ut” och “Ok…….. Jag är ledsen, men det är den sjätte bilden för meeee! !!!” skrevs in under inlägget.

En annan följare uttryckte sina önskemål till golfaren för nästa år när han fortsatte med att kommentera, “Kan inte vänta till nästa säsong.” Många av hennes supportrar skulle önska detsamma som de hoppas på en fantastisk comeback av LPGA-ikonen.

Man kan hoppas att proffset kan komma på fötter igen 2023 och få mycket mer utmärkelser under den kommande säsongen. Tja, hon har skickligheten och tekniken för det, eller hur? Vad tycker du om hennes karriär hittills? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär