Saturday, December 2, 2023
HemUfcEtt av många dödliga vapen från Alex Pereira som kan få slut...

Ett av många dödliga vapen från Alex Pereira som kan få slut på Jiri Prochazkas titelförhoppningar avslöjat av före detta UFC Heavyweight

I ett podcastavsnitt nyligen gav Brendan Schaub sin syn på den kommande UFC 295 main event-matchen mellan Jiri Prochazka (29-3-1) mot Alex Pereira (8-2). Den mycket efterlängtade matchupen mellan de två kommer säkerligen att få fansen att titta på, och Brendan Schaub är inget undantag från hypen.

Under sin podcast, “The Schaub Show”, dök den tidigare UFC-tungviktaren in djupare och gav sin analys av UFC 295-huvudevenemanget. Och han drog sig inte för att göra en förutsägelse för denna mycket efterlängtade match. Och utifrån det ser det ut så skulle hans uttalanden med största sannolikhet dela MMA-gemenskapen i två. Låt oss gräva in för att se vad Schaub har att dela med sig av.

Brendan Shaub ger sin syn på huvudevenemanget i UFC 295

Shaub berömmer båda kämparna för att vara toppanfallare i sin division men tror att Pereira har vad som krävs för att få jobbet gjort. Schaub säger, “Jiri blir mycket påkörd”.

Ex-UFC tungviktare antydde vidare att Pereira har de verktyg som krävs för att avsluta jobbet, “Jag tror bara att Alex, hans sparkar kommer att bli ett stort problem för Jiri”. Shaub slutade inte med det och fortsatte vidare med att jämföra Jiri Prochazkas fightingstil med den förre UFC lättviktsmästaren Tony Ferguson.

Han sa, “Jiri, han är väldigt Tony Ferguson-aktig där det är ett kontrollerat kaos, men när det kaoset möter teknik… blir det svårt för killar som trivs i kaoset”.

Det är säkert vem Shaub har sina pengar på för huvudevenemanget i UFC 295, och inte ett hemskt val för det. Schaub kan tro att Pereira för tillfället är den bästa lätt-tungviktaren i divisionen. Men är Pereira tillräckligt bra för att sätta sin prägel på sporten och bli utnämnd till Hall of Famer? Shaub hade några intressanta insikter om det.

Är Alex Pereira en framtida Hall of Famer?

Podcast-värden tror att Alex Pereira redan har säkrat en plats i Hall of Fame i UFC, då han har slagit många stora mästare i knappt tio matcher. Brendan Shaub säger, “Om han slår Jiri… UFC Hall of Famer förmodligen redan, men detta skulle cementera honom.” Och vi kan inte förneka det, eftersom Pereiras CV talar för sig själv.

Jiri Prochazka har dock aldrig gjort fansen besviken med sin kamp, ​​och han har samlat på sig en imponerande serie. ‘The Czech Samurai’ rider på en vinstserie på 14 matcher, och tre av dem kom in i UFC Octagon, där han avslutade alla sina tre motståndare. Det är därför vi aldrig kan räkna Jiri från några slagsmål. Och på sin väg mot MMA-storhet måste Pereira passera denna stora vägspärr på UFC 295.

“Det är tufft att få axeln att fungera” – Efter karriärstoppsskada får Jiri Prochazka ett ärligt omdöme från ex-mästaren inför UFC 295 Alex Pereira-kampen

Båda lätt-tungviktskämparna har gjort kraftfulla effekter sedan de gick med i kampanjen. Det enda fansen kan vara säkra på är den actionfyllda kampen som de gigantiska monstren kommer att leverera på UFC 295. Vem väljer du till huvudevenemanget i UFC 295?

Titta också på: Ariel Helwani Beefs: Allt om UFC-reportern och hans flera sammandrabbningar med Dana White, Chael Sonnen Etc

RELATED ARTICLES

Mest populär