Sunday, December 10, 2023
HemSoccerErling Haaland "Freaked the F**k Out" av Kim Kardashian när hon avslöjar...

Erling Haaland “Freaked the F**k Out” av Kim Kardashian när hon avslöjar FaceTiming Son Saint

Kim Kardashian har ofta skapat fotbollsrubriker genom att göra täta besök på flera fotbollsmatcher. Dessutom har hennes sons kärlek till fotboll också fått henne att träffa många vördade namn på det vackra spelet. I ett överraskande avslöjande träffade Kardashian en gång ingen mindre än Erling Haaland. Faktum är att, istället för att vara upphetsad, avslöjade kändisen att hon blev skrämd när hon släppte F-bomben.

Vanligtvis åtföljs den berömda modellen av sin son, Saint, när de träffar en fotbollsstjärna. Men den här gången tvingade den lilles frånvaro Kardashian att Facetime sin son.

Kim Kardashian flippade ut efter att ha träffat Erling Haaland

Att träffa fotbollsstjärnor är bokstavligen en av de bästa känslorna i världen för alla typiska fans. Det finns många reaktioner på det här fallet, med vissa som jublar av glädje medan andra till och med blir känslomässiga. Intressant nog, i ännu ett ofattbart fall fick den berömda sociala media-influencern en gång träffa Manchester City-stjärnan, Erling Haaland. Det var dock inte den vanliga överraskande reaktionen, snarare flippade hon ut.

Tillbaka i juli flög Kardashian till Milano för ett modeevenemang. Överraskande nog stötte han på Haaland och efter det var hennes reaktion ovärderlig. Medan hon pratade med GQ Sport avslöjade hon: “Jag var i Italien och jag ser Erling Haaland och jag blev helt galen för jag vet att min son skulle bli så exalterad. Du vet, det är som hans grej. Så jag är som en sådan förlorare. FaceTiming vid det här evenemanget är som: “Saint, du kommer aldrig gissa vem jag stötte på!”

Det är faktiskt en ganska unik reaktion från Kardashian. Det är tråkigt att hennes son, Saint, inte var där för att bevittna norrmannen själv. Då hade City-stjärnan varit ännu ett namn på listan över andra fotbollsstjärnor han träffade. Noterbart har Saint träffat Dele Ali och Bukayo Saka. Han träffade också nyligen Lionel Messi under sin Inter Miami-debut.

Även om det är spännande att se Kardashian och hennes son komma in i fotbollens värld. Men hennes förening gjorde henne tyvärr till åtlöje bland fotbollsfans, eftersom de tror att influencern bär på en förbannelse.

Har Kim Kardashian en förbannelse i fotboll?

“Kim Kardashian-förbannelsen” fick genomslag i mars när Kim och hennes son deltog i Arsenals Europa League-omgång av 16-matcher, vilket tyvärr resulterade i att Londonlaget slogs ut efter en förlust i straffar. Trenden fortsatte när Kim visade stöd för Paris Saint-Germain, och laget led ett nederlag mot Reims i sin franska ligamatch medan hon var på läktaren.

Denna händelse bidrog till den växande föreställningen om en förbannelse. Den senaste händelsen handlar om ett foto av Kim iförd en romsk tröja strax efter årets Europa League-final, där Roma stod inför nederlag mot Sevilla. Bilden har väckt en bred diskussion, vilket gör det alltmer utmanande för fansen att avfärda begreppet “Kim Kardashian-förbannelsen”.

RELATED ARTICLES

Mest populär