Wednesday, December 6, 2023
HemNBAErkänner att han inte har haft någon tro på Charles Barkley, den...

Erkänner att han inte har haft någon tro på Charles Barkley, den populära TV-värden reparerar staket vid överraskningspodcastens utseende

Trots att han var den gynnade gästen kunde Charles Barkley inte få den berömda TV-värdens godkännande. Nyligen, i det 100:e avsnittet av Sir Charles och Ernie Johnsons podcast, “The Steam Room”, fick duon sällskap av många kändisar för att fira milstolpen. Den här kändisen delade med sig av sin spänning över legendens prestation, samtidigt som han avslöjade sin överraskning.

Från Tim Kiely till NFL-spelaren JJ Watt, de delade alla med sig av sin kärlek och sina gratulationer till duon. Låt oss se vad Barkleys favoritgäst Jimmy Kimmel sa.

Jimmy Kimmel hade ingen tro på Charles Barkley

NBA-jätten Barkley har alltid varit en av de mest talangfulla underhållarna. Oavsett om det är hans brutala åsikt och lustiga mimik av andra kändisar, fans och tittare tycker alltid Barkleys närvaro i programmet underhållande. Till och med programledaren Jimmy Kimmel höll med om att Sir Charles är en av de mest underhållande gästerna. Varför trodde han då inte på legenden? I sitt gratulationsmeddelande sa han: “Många sa att det inte skulle nå 10, faktiskt var det jag som sa det, efter att ha varit på det, men det gjorde det… du är på 100 gratulationer här är till 10 000 fler !”

Till vilket hans medvärd Ernie lustigt svarar: “Du vet att jag inte vill göra 10 000 till.”

Medan 11x NBA All-Star är extremt bra på sitt jobb, var Kimmels kommentar verkligen avsedd att ingjuta lite humor i showen. Trots att han erkände att 56-åringen är hans föredragna gäst, mindes Philadelphia 76ers-legenden en gång att han konsekvent tackade nej till en speciell inbjudan från honom. Varför tror du att han tackade nej till inbjudan?

Charles Barkley avvisade Jimmy Kimmels inbjudan

Tidigare, i ett avsnitt av “Strike Force Five”, noterade Kimmel att Barkley är hans favoritgäst. Han sa: “Jag tror att han är min favoritgäst av alla gäster. Det finns ingen jag tycker om att prata med mer än Barkley.”

Trots att han är varandras goda vänner och favoritgäster, fortsätter Charles Barkley att tacka nej till en speciell inbjudan från värden, som är att följa med honom på en rundtur i Idaho.

Som han kom ihåg gillar Barkley inte Idaho eftersom det inte finns något att se förutom potatis. Han betonade att han inte skulle besöka Idaho, även om han bjudits in av vänner eller favoritmänniskor. Det ska dock bli intressant att se om Kimmel och Barkley blir tillsammans igen.

“Charles Barkley kallar honom “gatukläder”!?”: Stephen A. Smith ger Anthony Davis ett smeknamn på 8 ord bland LeBron James’ OS-lagsrykten

RELATED ARTICLES

Mest populär