Thursday, November 30, 2023
HemGolfErica Stoll, som är gift med Rory McIlroy, brukade vara "Pi**Ed off"...

Erica Stoll, som är gift med Rory McIlroy, brukade vara “Pi**Ed off” på Tiger Woods, över 1 störande vana

Rory McIlroy är nära vän med Tiger Woods. Britten lever drömmen om att prata med sin idol. Men får hans band med golflegenden några återverkningar? Tydligen, ja, med McIlroys fru, Erica Stoll, inte till förmån för Woods ovanliga vana.

Erica Stoll hatar Tiger Woods för att han sms:ar McIlroy på natten

I en uppriktig intervju talade McIlroy en gång om sin nära vänskap med Tiger Woods, samtidigt som han avslöjade några fakta som var okända för världen. Den nuvarande världsnr 1 talade om Woods som en “intrigerande” och “tänksam” karaktär men trodde att han kämpade för att sova på grund av överträning.

“Han är smart. Han läser. Han kan inte sova, så det är allt han gör – han läser saker och utbildar sig om allt. Men han kämpar för att sova, vilket jag tror är en effekt av överträning, så jag säger åt honom att lugna ner sig ibland, sa McIlroy.

Woods otillräckliga sömn betyder dock att han är uppe sent på natten. Även om det var helt normalt för honom, var det inte samma fall för McIlroys hushåll. “Han skulle skicka ett sms till mig klockan fyra på morgonen: ‘Upplyft. Vad gör du?’” avslöjade McIlroy. Även om han inte klagade, hade hans bättre hälft uppenbara problem med den konstiga vanan.

“Erica blev faktiskt peppad av det,” sa McIlroy. “Han sms:ade mig mitt i natten, och jag tänkte, “Tiger är på gymmet.” För den okunniga är Erica Stoll McIlroys bättre hälft. Paret gifte sig i april 2017.

McIlroy avslöjar de olika sidorna av Tiger Woods

I samma segment gav den brittiske golfaren en inblick i Woods och hans multipersonlighet. “Han är en spännande karaktär eftersom du kan spendera två timmar i hans sällskap och se fyra olika sidor av honom,” sa McIlroy.

33-åringen berömde också Woods tro på en pålitlig kamrat. “När han är bekväm och han litar på dig – och hans tillit är väldigt bra [higher] än min – han är fantastisk. Han är omtänksam.”

Sms på sena kvällar eller inte, McIlroy och Woods delar ändå ett nära band. Paret kommer att slå sig samman för den sjunde upplagan av “The Match” på Pelican Golf Club, som spelas den andra veckan i december.

RELATED ARTICLES

Mest populär