Saturday, December 9, 2023
HemMMA"Equal Rights... and Equal Lefts" – Alla fans säger samma sak som...

“Equal Rights… and Equal Lefts” – Alla fans säger samma sak som Transgender vs Man MMA-kampen slutar fruktansvärt

MMA har vunnit enorm popularitet under de senaste åren, med sådana som UFC och Bellator som de främsta kampanjerna som ger sina fans de bästa matcherna. Det finns dock fortfarande några asterisker som har blivit kända från MMA-communityt.

Ett fåtal oberoende organisationer utanför USA som tävlar i slagsmål som är okonventionella jämfört med de slagsmål som UFC ställer upp. Matchups som slagsmål mellan könen, fler än två personer som bråkar inne i buren, transpersoner som fullföljer mot cisgender och många fler.

Nyligen visades en viral video på Instagram en transsexuell idrottare slåss mot en manlig fighter. Här är vad som hände.

MMA ser ännu en ovanlig match upp

Videon visade en kort stund från kampen. Samtidigt såg den inledande sekvensen av videon att transpersonen blev knockad. Men allt eftersom videon fortskred bytte båda fighters slag. Icke desto mindre verkade den manliga fightern ha ett klart kraft- och fartövertag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av LeftHookClub (@lefthookclub)

Videon avslutades med att den manliga fightern landade förödande krokar, vilket i slutändan ledde till att transgenderfightern blev utslagen. Bildtexten på videon sa “Tankar?”. Därmed stod det klart att tittarna hade sina tankar att dela med sig av.

Hur reagerade fansen på inlägget?

När videon blev känd fick fansen sina tankar att dela med sig av. Dessutom var majoriteten av dem lustiga troll som gjorde narr av kampen.

En användare sa att detta fortfarande är bättre än transpersoner som kämpar mot kvinnor. “Bättre än att de slår kvinnliga fighters, men det ser ut som att de precis slogs mot en mördare/mer erfaren fighter i den här videon”

En rolig kommentar skrev, “Lika rättigheter … och lika vänster 😂”

Under tiden var en annan kommentar: “Människan kämpar mot människan. Otrolig.”

En kommentar kastade lite skugga på transsexuell fighter, “Ladyboy blev lagad”

Dessutom tog ett fan med UFC dubbelmästaren, Amanda Nunesin i konversationen och sa: “Om det var Amanda Nunes hade det varit en annan historia för den här killen ☠️☠️☠️”

En kommentar sa: “Det är 2 killar. Ta alla hormoner du vill ha. Kromosomerna ljuger inte.”

Dessutom hade en användare sina tankar om transpersoners kamp. “Den där transpersonen var bara dålig på att slåss i allmänhet, det spelar ingen roll.”

Ändå sa ett fan att denna kamp är en hämnd för de kvinnor som blev misshandlade av andra transpersoner. “Han slog henne för varje kvinna han inte kunde slå i sitt liv 🤣🤣🤣”

RELATED ARTICLES

Mest populär