Friday, December 8, 2023
HemSurfingEntreprenörens flickvän blir hypekvinna för legendariska surfaren Kelly Slater när hon fångade...

Entreprenörens flickvän blir hypekvinna för legendariska surfaren Kelly Slater när hon fångade Beau hårt på jobbet

Alla behöver en person som kan hajpa upp dem i olika situationer. För idrottare är det ofta deras partners som hypar upp dem under matcher eller uppträdanden. Nyligen fann sig surfarmästaren Kelly Slater en hype-kvinna i form av sin flickvän Kalani Miller. Paret har hållit ihop i vått och torrt i mer än 15 år.

Nyligen publicerade Miller en video där Kelly surfade på vågorna medan hon kryssade på en båt. Hälso- och hälsoentreprenören visade upp sin syn på sin skönhet, medan Slater surfade på stora vågor som ett proffs. Faktum är att Miller ofta stödjer Slaters äventyr i det vilda vattnet genom foton och videor.

Kalina fångar Kelly Slater när han är som bäst

I Instagram-videon ses Miller koppla av på en båt medan hon ler och poserar för kameran. När båten rusade på pekade hon ut i riktning mot sin partner, Slater. Videon går ut på att Slater surfar på vågorna, och bildtexten till inlägget sa: “🌊🌊🌊 Ett av mina favoritögonblick i år ❤️ titta till slutet för att se min utsikt 👀 @kellyslater”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kalani Miller (@kalanimiller)

Kalani Miller är medgrundare av badklädersföretaget Mikoh och är en hälso- och friskvårdsentusiast. Hon träffade Kelly Slater på en ASR-mässa i San Diego. Vid den tiden arbetade hon och hennes syster i en monter mitt emot surflegendens monter. Paret slog till där och såg sig aldrig tillbaka.

Paret har varit tillsammans i 15 år och har alltid haft varandras ryggar. Även om de inte är gifta än, kan bröllopsklockorna klirra i framtiden snart.

Fansen reagerar på Kalanis söta gest

Efter att ha sett hennes förtjusande reaktion på att hennes pojkvän surfar, kunde fansen inte sluta flöda och heja tillsammans med surfaren. Några var vördnadsfulla för surfarens trick uppför vågen och komplimenterade honom med att säga “Det var galet 🔥” och “Han är så bra!”.

Medan andra berömde Millers utseende och Slaters stil med kommentarer som “Du ser magnifik ut!!! Och Kelly gjorde mål!!! 😊”.

RELATED ARTICLES

Mest populär