Saturday, January 28, 2023
HemeSportsEnergisk Streamer IShowSpeed ​​tar ner YouTube Rival KSI på Spotify med växande...

Energisk Streamer IShowSpeed ​​tar ner YouTube Rival KSI på Spotify med växande månatliga lyssnare

IShowSpeed ​​har redan visat sig vara en av de bästa stigande streamarna efter att ha vunnit “Breakout Streamer” vid Streamy Awards 2022. Den unga YouTubern gör nu ett märke inom musiken, särskilt under det pågående FIFA World Cup Qatar 2022.

Darren Watkins Jr., populärt känd som IShowSpeed, är en ung YouTube-streamer. Han är känd för sin hethåriga och energiska personlighet. Han är bland de snabbast växande streamarna och får hundratals och tusentals visningar på sina videor.

Men förutom livestreaming har han även gett sig in på musiken. Hittills har han släppt många låtar, men hans begränsade diskografi får honom mycket uppmärksamhet från fansen.

IShowSpeed ​​besegrar KSI på Spotify

YouTube-streamern släppte en ny låt som heter “World Cup” på grund av det pågående FIFA World Cup i Qatar. Den nya låten från IShowSpeed ​​fick över 44 miljoner visningar på YouTube och 21 miljoner streams på Spotify. Speeds VM-låt har fler visningar än den officiella FIFA-VM-låten.

Men IShowSpeeds YouTube-rival KSI har gjort musik länge. Engelsmannen gjorde sin musikdebut 2015 med låten “Lamborghini”. Sedan dess har han släppt många hitlåtar som fått miljontals visningar. Dessutom har KSI varit på många musikaliska turnéer också.

Om man tittar på de musikaliska bragderna kanske många tror att KSI har övertaget på detta område. Men så är inte fallet eftersom KSI bara har över 4 miljoner lyssnare per månad, medan IShowSpeed ​​har över 6 miljoner lyssnare per månad på Spotify. Den unga streamern fick möjligen detta uppsving tack vare framgången med hans “World Cup”-låt.

Alphonso Davies gillar IShowSpeeds låt

IShowSpeeds senaste “World Cup”-låt imponerar på många fotbollsfans, och en av dem är ingen mindre än den kanadensiske backen Alphonso Davies. Han är en av de bästa backfotbollsspelarna i världen. Han spelar för närvarande för det kanadensiska landslaget och de tyska giganterna Bayern München.

Men förutom fotboll är Davies också en Twitch-streamer. Han streamar mest Just Chatting eller FIFA 23 live. I sin senaste livestream reagerade 22-åringen på Speeds VM-låt. Davies kunde inte låta bli att skratta åt Speed ​​som uttalade länders namn fel. Men låten var catchy, och snart började Davies vibba till den.

Davies reaktion bevisade att Speeds låt inte bara imponerar på fotbollsfans utan även professionella fotbollsspelare. Har du ännu hört VM-låten av IshowSpeed?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär