Saturday, January 28, 2023
HemNFL"Ended That Old Man's Legacy": Framtida FOX-analytiker Tom Brady blir uppenbart rostad...

“Ended That Old Man’s Legacy”: Framtida FOX-analytiker Tom Brady blir uppenbart rostad live på FOX under utblåsningsförlust mot rookie Brock Purdy ledde 49ers – Sportprat

Tom Brady åkte hem till Bay Area för att ta sig an San Francisco 49ers i en vecka 14-match. Hela nationen var klistrad för den största QB:s hemkomst. Men matchen gick inte som planerat för Brady, eftersom hans Tampa Bay Buccaneers förlorade rejält mot hemmalaget. Faktum är att spelet var så skevt att Brady blev grillad live på TV.

Niners försvar och deras rookie QB Brock Purdy spelade huvudrollen i en 35-7 nederlag för Brady and the Buccaneers.

Fansen blir arga på FOX

Niners sammandrabbning med Buccaneers blev så ensidig att efter en poäng bytte FOX Sports, den officiella sändaren av spelet, till sammandrabbningen mellan Carolina Panthers och Seattle Seahawks. Så fansen kunde inte se spelet med den framtida FOX-analytikern Tom Brady i vissa delar av landet.

FOX har tagit bort Bucs-49ers och Panthers-Seahawks är nu på för större delen av landet.

49ers är uppe med 35-0 med över 6 minuter kvar av den tredje kvarten. pic.twitter.com/1srS1IZQ9d

— Ari Meirov (@MySportsUpdate) 11 december 2022

Det är förståeligt att med ställningen 35-0; Spelet var ganska mycket avgjort, och FOX ville ha ett mer konkurrenskraftigt spel i luften. Men spelet innehöll Tom Brady, kungen av comebacks i NFL. Och även om det inte hände här, kan man aldrig vara säker med Brady på planen. Naturligtvis blev fansen arga på nätverket för att de bytte mitt i spelet. Detta fan tror att Fox gjorde slut på Bradys arv i NFL.

gjorde slut på den gamle mannens arv

— kör cmc (8-4) (@breadwarner) 11 december 2022

Ett annat fan tycker att flytten är riktigt lam från FOX.

Mega halt. Jag skulle så hellre titta på routen än det skitiga Panthers / Seahawks-spelet som ingen bryr sig om. Missförstå mig inte – glad att SeaChickens förlorade, men mon man

— Joshua ‘Aridhol’ Cantrell (@JoshLCantrell) 12 december 2022

För detta fan var det fler Niners-fans som tittade på än lagen i den andra matchen tillsammans.

Det här är BS! Jag slår vad om att det finns fler 49er-fans som tittar på idag än Panthers och Seahawks tillsammans! Totalt BS! WTF #Räv!

— WeReadyWeSteady (@Redworcfamily) 11 december 2022

Detta Niners-fan från New England var ganska arg på flytten.

SOM ett 49er-fan i New England var jag ganska arg över att de stängde av spelet. Fick fånga röd zon istället. pic.twitter.com/ya8XWwRzYF

— Diane Plotts (@nightowl6927) 12 december 2022

Ett annat fan hade en hel del saker att säga till FOX.

Fy fan Fox Sports! Hur kan du ändra sändningen i det jävla tredje kvartalet! En del av oss vill ha hela det jävla spelet, era jävlar!!!

— Nutid (@Presentense11) 11 december 2022

Den här fläkten tycker att switchen är otroligt frustrerande.

Otroligt frustrerande att byta mitt i en match, jag tittade av en anledning

— Hoodie hollywood (@Hoodiehollywoo1) 11 december 2022

Det är den ultimata grillen av Brady, som spelade på sin hemort efter en lång tid.

En stor Tom Brady-förlust

Tom Brady and the Buccaneers kom till San Francisco efter en enorm comebackseger över New Orleans Saints. Och de mötte en tredje-strängs rookie-quarterback i Brock Purdy. Men Purdy ledde Niners till en rungande seger över Bucs och blev den första QB att besegra Brady på sin första NFL-start.

Brady kastade bara en touchdown i hela matchen, medan Purdy kastade två och rusade efter en till. Och han spelade ut veteranen i nästan alla aspekter av spelet. Detta kommer att vara ett spel att komma ihåg för den unga QB, som Niners valde sist i 2022 NFL-draften.

Men borde Fox ha fortsatt med sändningen?

?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär