Sunday, December 10, 2023
HemBodybuilding"End of an Era": Heartbroken Fans beklagar när Elite Bodybuilding Magazine upphör...

“End of an Era”: Heartbroken Fans beklagar när Elite Bodybuilding Magazine upphör med tryckt publicering

Kroppsbyggartidningarna inspirerade många ikoniska unga män att ge sig in i sporten. Arnold Schwarzeneggers passion för att lyfta vikter började efter att han stötte på Reg Parks fysik på omslaget till en bodybuildingtidning. Dillena för dessa tryckta utgåvor var fenomenala på 1970-talet, med Joe Weider, Bob Hoffman och Peary Rader som dominerade marknaden för bodybuildingtidningar.

Tillkomsten av sociala medier på senare tid, begränsade tryckta publikationer inom alla sfärer och bodybuilding är inget undantag. Nu avslutar Muscular Development publiceringen av sina tryckta upplagor, vilket officiellt sätter ett slut på tidskriftseran.

Rick Collins hjärtliga inlägg

Varje bodybuilding-entusiasts bokhylla skulle ha Weiders Muscle &Fitness, Peary Raders Iron Man och Bob Hoffmans Muscular Development-utgåvor i början. Men de är nu bokmärkta på fansens datorer. Sådan är dominansen av digitala medier i nuvarande tid. Därför beslutade Muscular Development att stoppa sina tryckta tidningar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Generation Iron (@generationiron)

Tidningens journalist, Rick Collins, delade den sorgliga uppdateringen på sin Facebook-sida. “Det är med tungt hjärta som jag säger hejdå till Official Muscular Development Magazine. Efter 250 månatliga spalter utspridda över 22 år, som berör allt som rör fitness, hormoner, juridik och kultur, har jag blivit informerad om att tidningen håller på att stänga butiken och inte kommer att trycka några fler nummer”, skrev skribenten.

Tidningen gavs ut första gången 1964 och nästan efter sex decennier upphör den tryckta upplagan. och The Generation Iron Instagram-sida tog del av historien och delade nyheterna med sina följare. Kroppsbyggande fans är besvikna över den senaste utvecklingen när de berättade hur tidningen har varit en viktig del av deras liv under uppväxten.

Fansen är överväldigade när populära tryckta publikationer upphör

Kroppsbyggartidningarna med legender som Arnold Schwarzenegger och Ronnie Coleman på omslaget väckte mycket glädje för många. Men den moderna världen är mer in i digitala medier som webbplatser, Instagram-inlägg och YouTube-videor på senare tid. Ändå gjorde upphörandet av tryckt publicering många besvikna. “Ingen läser tidningar längre allt är online nu sorgligt,” klagade en bodybuilding fan.

“Wtf. Jag gillade de tidningarna”, skrev en chockad användare. “Vi växte alla upp med att läsa den tidningen,” berättade en nostalgisk följare. “Sociala medier dödar alla tidningar”, skrev ett upprört fan och skyllde på de digitala mediernas intrång. “End of an Era”, förklarade en inbiten bodybuilding-entusiast med en emoji med brustet hjärta.

“You Can’t Do That” – Åttafaldiga Mr. Olympia Ronnie Coleman avslöjar nycklarna till att bli en bodybuilding-legend

Bodybuildingtidningar har varit avgörande för att sprida sportens popularitet, och till och med Arnold Schwarzenegger var involverad i sådana publikationer. De var lönsamma till kroppsbyggare från förr, och för fansen fyllde de glädje och spänning i sina liv. Det är tråkigt att se en av de tidigaste bodybuilding-publikationerna ta farväl av sina tryckta medier.

RELATED ARTICLES

Mest populär