Saturday, January 28, 2023
HemGolf"En stor ung spelare": Rory McIlroy, som hittade Tiger Woods senaste kommentarer...

“En stor ung spelare”: Rory McIlroy, som hittade Tiger Woods senaste kommentarer om sina svingar “smickrande”, öppnade upp om Charlie Woods spel

De tre starterna på PNC Championship hjälpte till Charlie Woodsson av Tiger Woods, för att bli populär. Hans farsliknande manér och golftekniker imponerade på alla åskådare i golfsamhället, och många vill att han snart ska spela professionellt. Men tror professionella golfare att han är lämplig för deras värld? FedEx Cup-mästaren 2022 Rory McIlroy delade nyligen sin åsikt om det.

“Du vet, Charlie är en… han är ett fantastiskt barn, först och främst,” sa McIlroy under en intervju nyligen. “Men han är en fantastisk ung spelare,” tillade han.

Irländaren skulle leka med Woods i ett lag mot Justin Thomas och Jordan Spieth på Capital Ones The Match. De fyra fan-favoritgolfarna kommer att tävla i utställningsserien den 10 december på Pelican Golf Club i Florida. Och den nuvarande världen nej. 1 pratade om framtiden för sonen till sin lagkamrat i golf under en av evenemangets reklamintervjuer.

Tror Rory McIlroy att Charlie Woods har en framtid i proffsvärlden?

Som son till GETEN utsätts Charlie Woods för mycket press efter att han valde att följa i sin fars fotspår. Ända sedan han deltog i det första PNC-mästerskapet har flera åskådare analyserat hans svingar och andra tillvägagångssätt i spelet.

Även om en hel del människor vill att han ska bli professionell när han fyller 18, tror vissa inte att han har potentialen att bli en Tour-spelare. Mitt i alla dessa pågående debatter gav Rory McIlroy sin dom om unge Woods och hans möjliga karriär inom professionell golf.

“Jag tror att vi alla är exalterade över att få följa hans framsteg och se hur långt han kan gå.” Även om hans svar var vagt, tror den 4-faldiga majormästaren att 13-åringen har förbättrat sina färdigheter, och bara tiden kan utvisa om han kan göra karriär av det.

Anmärkningsvärt är att Charlie Woods också har deltagit i flera juniorevenemang och gjort sex snitt av de åtta evenemang han någonsin spelat.

Irländaren betraktar de senaste kommentarerna från Tiger Woods som en stor ära

Tiger Woods, som har vunnit över 100 titlar över hela världen, avslöjade nyligen att han hade rådet sin son att kopiera McIlroys gungor istället för hans. På frågan om samma sak, McIlroy förklarade hur han trodde att han var över månen efter att ha hört det från den golfspelare han beundrade mest. “Det är otroligt smickrande,” sa han till intervjuaren.

Bara tiden kan utvisa om Charlie Woods någonsin kommer att spela på PGA Tour. Rory McIlroy har dock stora förhoppningar på 13-åringen och tror att hans spel och tekniker är lovande. Tror du att den unge Woods kan glänsa som sin pappa när han gör sin proffsdebut?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär