Sunday, December 10, 2023
HemNFL"En person som bara stod där...": Stephen A. Smith dubblar mot att...

“En person som bara stod där…”: Stephen A. Smith dubblar mot att stå av Jerry Jones i den senaste heta inspelningen efter LeBron James presskonferens går viral

Dallas Cowboys lagägare, Jerry Jones, har varit mitt i kontroversen den här veckan. Ägarens namn nämndes av Lakers-stjärnan, LeBron James, under en presskonferens. James pratade om Jones bild i sin ungdom där han verkade stå i en protest mot desegregeringen av skolelever i Arkansas.

Lakers-stjärnan pratade om den annorlunda motreaktion som Cowboys-ägaren mötte jämfört med Kyrie Irving. Uttalandet och bilden av Jerry Jones väckte en kontrovers. Stephen A. Smith hade till en början uttryckt sitt stöd för Jerry Jones. Han gjorde det igen den här veckan via Twitter på sin “Know Mercy”-podcast efter att Smith också fick motreaktioner för att ha stöttat Cowboys-ägaren.

Stephen A. backar Jerry Jones

Smith hade visat sitt stöd för Jones efter att bilden blivit viral på sociala medier. Han talade om skillnaden i tid när Cowboys-ägaren verkade vara mellan 14-15 år. Han jämförde det med Jones nuvarande ålder, ställde en fråga och sa: “Tänker du ta upp ett foto på honom när han var 14, 15 år gammal? Sextiofem eller sextiosex år sedan? Det är här avbrytarkulturen kommer in i mixen.” Smith citerade också effekten av avbryta kulturen och hävdade att detta kan ha tagit det för långt.

Efter denna första stöt av stöd, dubblerade Smith och förstärkte sin hållning på sin podcast. När han talade i podcasten nämnde han konsekvenserna av att göra avdrag från en stillbild som är äldre än 5 decennier. Vidare talade Smith om osäkerheten i information som härrör från en så gammal bild. Han sa, “en person som bara stod där, jag säger inte vad han gjorde eller inte gjorde vad jag menar är att vi inte vet.” Sportjournalisten talade också om de farliga konsekvenserna av att förtala någon utifrån bevis som inte kan ha konkreta, objektiva tolkningar. Smith svarade också på några anklagelser som riktades mot honom. Dessa anklagelser kom efter hans första stöd för Jerry Jones.

Stephen A:s försvar

Efter att Smith visat sitt stöd anklagades Stephen A Smith för att ha sålt ut. Tweeten han lade ut var ett svar på motreaktionen han mötte.

Jag säljer inte ut. Jag ser ut!

Klicka här för att lyssna på hela avsnittet https://t.co/4ic7ufRpPL pic.twitter.com/nk4YXd0wMI

— Know Mercy Podcast (@KnowMercyPod) 30 november 2022

I tweeten påminde Smith sina lyssnare om hans bidrag till HBCUs och pengarna som har samlats in. Han sa också, “Jag ser ut”, och klappade tillbaka på anklagelserna om att sälja slut. Sportjournalisterna nämnde det större budskapet att göra bedömningar utan att känna till fakta. Smiths uppfattning var att detta gällde Jerry Jones situation.

Smiths försvar av Jerry Jones var i slutändan menat att fokusera på bristen på information om ägarens avsikter och handlingar. Även om bilden kanske inte målar Jones i det bästa ljuset, är den inte talande bevis för hans roll i segregationen som fansen hävdar. Den enkla poängen som Smith gör är att se till att rätt mängd information görs tillgänglig innan han dömer någon framstående figur. Men frågan som återstår är kommer Jerry Jones att möta några konsekvenser av den kontrovers som har ökat?

RELATED ARTICLES

Mest populär