Wednesday, December 6, 2023
HemWweEn möjlig hälvändning närmar sig och chanserna för Randy Orton att återvända...

En möjlig hälvändning närmar sig och chanserna för Randy Orton att återvända är stora när Team Cody Rhodes kontra Domedagen slutförs för Survivor Series WarGames

På Monday Night RAW:s huvudevenemang ställdes en entusiastisk Sami Zayn mot Seth Rollins för WWE World Heavy Weight Championship. Efter att matchen slutade med en pin-fall för Rollins att behålla sin titel, blev Sami Zayn attackerad av The Judgment Day-medlemmar. Snart gick Rollins med för att rädda Sami men siffrorna kom ikapp honom. “Main Event” Jey Uso anslöt sig till babyansiktena för att slåss mot hälfraktionen, men det räckte inte. Därför kom Cody Rhodes med i matchen. Ett omfattande bråk utbröt på Capital One Arena, Washington DC.

Till slut var General Manager Adam Pearce tvungen att tillkännage en WarGames-match på Survivor Series för att lösa problemet mellan de två grupperna. Just nu tillkännages det som en 4v4-tävling, men WarGames-matchen har vanligtvis fem medlemmar på varje sida. Men vem blir deras 5:e medlem för War Games?

Stor krängning vid War Games för att gynna Judgment Day?

WarGames är ett populärt brottningsmatchkoncept som vunnit popularitet i WWE från NXT, även om dess ursprung går tillbaka till NWA-WCW. Den har ersatt den traditionella 5-mot-5-matchen som var höjdpunkten i Survivor Series för WWE. Förra året såg vi The Bloodline ta sig an babyfaces-gruppen bestående av The Brawling Brutes med Kevin Owens och Drew McIntyre.

Så, vilken överraskning har vi den här gången? Vi spekulerar i två stora förändringar för årets WarGames-match.

Drew McIntyres hälvändning: Under en lång tid har WWE retat en hälvändning för den skotske krigaren som har kommit plågsamt nära att vinna en världstitel. En talang av hans kaliber som inte vinner någon större titel är frustrerande för WWE-fans, än mindre för McIntyre själv.

Det skulle inte vara förvånande att se en hälvändning från McIntyre efter hans förlust mot Seth Rollins. Domedagen har försökt rekrytera McIntyre till sina led i viss kapacitet och detta kan äntligen leda till en hälvändning.

Rhea Ripleys ögonblick bakom scenen med McIntyre tyder också på att Mami är intresserad av McIntyre. En trohet med The Judgment Day kan hjälpa McIntyre att nå topplatsen igen.

Major WWE återvänder som baby face kommer att stå på Cody Rhodes sida

Randy Ortons återkomst: Viper har varit ur spel i över 18 månader på grund av en ryggskada. Han sågs senast i maj 2022 och genomgår för närvarande utbildning för att återvända. Orton opererades förra året i november. Därför kan vi förvänta oss att han är tillbaka nu med tanke på att Orton sågs runt Performance Center för några månader sedan.

Men om han återvänder till Survivor Series for War Games, vilken sida väljer han? Förmodligen under den sista delen av sin karriär njuter Orton av sin tid som ansikte. Han kanske fortsätter att springa och slåss tillsammans med Team Cody Rhodes.

Håller du med om våra spekulationer om WarGames?

RELATED ARTICLES

Mest populär