Thursday, November 30, 2023
HemBasketball"En man som böjer sig ner på ett knä": Ex-fru Shaunie medger...

“En man som böjer sig ner på ett knä”: Ex-fru Shaunie medger att nuvarande man gjorde något Shaquille O’Neal aldrig kunde göra

Shaquille O’Neal och Shaunie Henderson avslutade sin förening efter att ha varit tillsammans i nio år. De bestämde sig för att knyta ihop säcken 2002 men skilde sig till slut 2011. De delar fyra barn tillsammans men är nu på olika vägar i livet, med olika partners. Nyligen erkände Shaunie något O’Neal aldrig gjorde för henne.

För närvarande dejtar O’Neal berömmelsen “How I Met Your Mother” Annie Ilonzeh. De två har varit tillsammans i ungefär ett år. Shaunie å andra sidan har gått lite mer framåt med sitt romantiska förhållande.

Shaunie gifte sig nyligen med Keion Henderson. De två förlovade sig i november 2021 efter att ha dejtat varandra i två år. Paret knöt sedan ihop säcken den 28 maj 2022.

Shaunie avslöjade att Shaquille O’Neal aldrig friade på ett knä

Shaquille O’Neal och Shaunie Henderson var tillsammans ett bra tag. Men det var något som Shaunie aldrig hade fått uppleva när hon var med sin exman i deras nio år långa äktenskap. Henderson berättade för Page Six att O’Neal bad henne att gifta sig med honom men inte friade till henne innan de gifte sig.

Hon fick aldrig uppleva en man som gick ner på ett knä och bad henne att gifta sig med honom. Hon sa: ”Jag blev ombedd att gifta mig, men jag blev inte friad. Som en man som böjer sig ner på ett knä med handen i luften med en ring. Jag har aldrig upplevt det.”

Shaunie lade till att Keion Henderson friade till henne. Hon är nu lyckligt gift och går vidare med sitt liv. Paret gjorde en generös donation till ön Anguilla där Shaunie och Keion gifte sig. Henderson avslöjade några intressanta detaljer som ledde fram till förslaget under deras framträdande på “Daytime TV.”

The Big Aristoteles har flera gånger öppnat upp om sitt äktenskap med Shaunie. Han erkände att det var hans fel att deras äktenskap måste upphöra. O’Neal sa: “Jag var ad-khead. Du vet inte hur bra du fick något förrän det är borta.”

Shaqs äktenskap med Shaunie upphörde på grund av äktenskapsbrott. Han erkände att han inte höll de löften och åtaganden de hade gjort innan deras äktenskap. Men nu är Shaunie glad över att hennes exman kan stå för sitt misstag och går vidare i livet.

Vad tycker du om Shaunies kommentarer om att bli friad? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär