Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"En man som böjer sig ner på ett knä": Ex-fru Shaunie medger...

“En man som böjer sig ner på ett knä”: Ex-fru Shaunie medger att nuvarande man gjorde något Shaquille O’Neal aldrig kunde göra

Shaunie Henderson är glad att hennes exman Shaquille O’Neal har erkänt misstagen han gjorde under deras äktenskap, enligt senaste rapporter. Dessutom avslöjade hon att hennes nuvarande man gjorde något som hennes miljonärs exman aldrig hade gjort.

Shaq och Shaunie gifte sig 2002 och fick fyra barn tillsammans innan de separerade 2011. Shaq friade dock aldrig att Shaunie böjde sig ner på knä innan deras äktenskap. Enligt Shaunie hade hon aldrig tidigare upplevt en man som böjde sig ner på ett knä med handen i luften och höll i en ring.

Men efter det träffade hon pastor Keion Henderson och saker förändrades. Faktum är att Henderson friade till Shaunie som böjde sig ner på ett knä. Detta gav henne en helt ny upplevelse som hon inte hade i sitt tidigare äktenskap. Efter att ha dejtat i två år förlovade paret sig i november 2021. Därefter gifte de sig i maj 2022 på Aurora Anguilla Resort and Golf Club i Anguilla.

Shaq hade fått en inbjudan till Shaunies bröllop men bestämde sig för att inte vara med. Faktum är att Keion Henderson och Shaq aldrig har träffats personligen. Shaq hade dock gratulerat Shaunie i sin podcast efter bröllopet. The Big Diesel hade också önskat henne det bästa på sin nya resa.

Shaquille O’Neal erkänner att han är ad**khead

Efter ett decennium av deras skilsmässa tog Los Angeles Lakers-legenden fullt ansvar för sitt misslyckade äktenskap med Shaunie. Nyligen pratade Shaq om orsaken till att deras äktenskap avslutades. Vid ett tillfälle citerade han sig själv som en “seriefuskare” på grund av flera tidigare incidenter. Shaq erkände öppet, “Jag var galen. Du vet inte hur bra du fick något förrän det är borta.”

Idag är Shaunie lyckligt gift och det ryktas att Shaquille O’Neal dejtar skådespelerskan Annie Ilonzeh. Shaunie och Shaq har dock inga svåra känslor för varandra och de har fortfarande kontakt. En av de främsta anledningarna är deras barn. Det tidigare paret upprätthåller en vänskaplig relation och är fantastiska medföräldrar till sina barn.

Efter att ha lärt sig av sina misstag sa Shaq att om han gifter sig igen kommer han att bli den bästa maken, eftersom han hade lärt sig av sina tidigare misstag.

RELATED ARTICLES

Mest populär