Saturday, December 9, 2023
HemNBA"En kille som får sina ögonbryn vaxade ... Han har ingen rätt...

“En kille som får sina ögonbryn vaxade … Han har ingen rätt …”: Charles Barkleys kollega reder ut hur det ser ut att arbeta med NBA-legenden

Hur är det att ta en drink med Charles Barkley? Det låter väldigt roligt med tanke på hans skämt om “NBA på TNT”. Men låt oss förstå verkligheten när TNT:s ledande reporter, Jared Greenberg, delade sin upplevelse med en smutsig Barkley. I denna sällsynta intervju tog Greenberg chansen att dela med sig av allt han visste om legenden från Philadelphia 76ers. Det bästa var hans skämt om Barkleys ansiktshår.

Samtidigt hade Greenberg stor beröm för 1993 års MVP. Med en inblick i Barkleys kändisstatus avslöjade 36-åringen en novell om hur intensivt 76ers-legenden spelar.

TNT:s huvudreporter delar med sig av sina erfarenheter av Charles Barkley

Greenbergs berättelse om Barkley började med den senares spelproblem. Den berömda reportern delade, “Med mängden spel han gör kan du inte spela i den takt han gör eller till en bråkdel av den takt han gör”. Tja, 60-åringen är känd för alla sina spelhistorier med Michael Jordan. Det är ingen större överraskning.

För att göra det lite mer intressant ifrågasatte intervjuaren om Greenberg mådde bättre när Chuckstern komplimenterade hans arbete eller hans hår. Greenberg svarade, “antingen kommer han att göra narr av mitt hår eller så kommer han att kalla mig “Hälften man, hälften smink.”

Hur som helst, Greenberg är inte den som låter en sådan respektlöshet glida förbi. 36-åringen tillade: “Låt mig bara säga dig, från en kille som får sina ögonbryn vaxade, en gång om inte mer än en gång i veckan, han har ingen rätt att göra narr av mig.

Detta vänliga skämt har hjälpt Greenberg att komma nära Barkley och till och med gå med honom på några drinkar vid flera tillfällen. När han pratade om det berättade han, “Jag skulle säga att jag har druckit ett eller två tusen drinkar med Charles… Han kommer att gå ut med vilket ämne någon än börjar prata om. Du vet att han är borgmästare, han älskar att hålla domstol.”

Förutom skämten om Barkley har Greenberg mycket beundran för honom också.

Jared Greenberg ger Charles Barkley sina blommor

Greenberg gick med i TNT samtidigt som Shaquille O’Neal gick med i showen. Det har gått mer än ett decennium och TNT-reportern hade mycket att säga om Barkley och särskilt hans kändisstatus. Greenberg avslöjade att han mår dåligt över takten med vilken Barkley köper mat och dryck till människorna omkring honom.

Greenberg tillade, “Han plockar upp fliken för alla … Han tar äganderätten, han flyr inte från det.” Barkley är verkligen en man med ett stort hjärta. Intervjun talar mycket om 76ers-legenden. Men en sak att lägga märke till är hur mycket av en go-to-person han är.

Vad tycker du om berättelsen ovan? Dela din åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär