Saturday, December 9, 2023
HemGolfEn grupp kvinnliga golfentusiaster har en drömresa till Las Vegas med tre...

En grupp kvinnliga golfentusiaster har en drömresa till Las Vegas med tre ess på resan

Vad är oddsen för en hole-in-one? Enligt forskning har proffsgolfare 2 500 till 1 chans att göra en hole-in-one. Men antalet minskar drastiskt för människor som du och jag, så lågt som 12 500 till 1.

Så när tre St. Louis kvinnor gjorde sin årliga resa ner till Las Vegas för en rondell på golf, vad var chansen för ett ess? Under alla sina år hade de trollat ​​fram en enda hole-in-one. Men 2022 har varit konstigt för golf, och så var den dagen i Sin City, där så många som tre ess spelades in, alla av tre olika kvinnor.

En anmärkningsvärd bedrift på en golfresa för kvinnor

Carol Cullinaire, Susan Degrandele och Jackie Berez bildar en trio som har planerat en årlig golfresa varje år sedan 90-talet. Ingen av dem är skicklig, med golf betraktas som en fritidssysselsättning.

Men dagen då rekord slogs var det Carol som fick fart på handlingen. Hon använde ett sexjärn för att dränera en hole-in-one från 85 meter bort. I sjunde himlen, efter att ha uppnått den sällsynta bedriften, köpte 84-åringen sitt band en drink på kasinot, samtidigt som hon uppmanade dem att ge sig ut på kursen igen.

Hole-in-one för alla!

Tillbaka på banan efter förfriskningar fanns det fler överraskningar i beredskap. Degrandele sköt ett sexjärn från 99 yards för att sänka bollen i ett enda försök. Samtidigt använde Berez en wedge från 87 yards för att göra det till tre ess för dagen.

Tydligen blev det fler turer till baren i butiken. Varje hole-in-one krävde ett firande, med trion som satte upp till nästan $250 dollar i drinkar.

Euforin var uppenbar efter den sällsynta kollektiva bedriften. “Jag tror att alla som får en hole-in-one, det är en super speciell händelse. Att det hände när det hände med ett gäng riktigt coola kvinnor alla tillsammans, njuter av något vi älskar utanför, jag tror att det gjorde det så mycket mer speciellt”, sa Jackie.

Hon erkände också att det var roligare att fira sina vänners ess. “Det var kul att få en hole-in-one men det var ännu roligare att fira de andra tjejerna och deras hole-in-one. Det är något du aldrig kommer att glömma.”

RELATED ARTICLES

Mest populär