Tuesday, February 27, 2024
HemNFL"En fenomenal spelare": Lamar Jackson godkänner Tua Tagovailoa Hype med AFC Seed...

“En fenomenal spelare”: Lamar Jackson godkänner Tua Tagovailoa Hype med AFC Seed on the Line

Trots att han slog det bästa laget i NFC är Baltimore Ravens quarterback Lamar Jackson lika ödmjuk som de kommer. Laget är bäst i ligan än så länge, med ett rekord på 12-3, och kommer snart att besökas av Miami Dolphins. På tal om ödmjukhet, tycker Lamar Jackson och håller Tua Tagovailoa högt, och varför inte? Dolphins har skapat sin egen bana och är trots allt den snabbaste offensiven i ligan.

Amerikas favoritvideo idag

Jackson, som kom ut i en pressare bland mycket annat, talade om nästa match mot Dolphins och avslöjade hur mycket han respekterade Tua Tagovailoa. Om Tagovailoa har så mycket respekt i Baltimore QB:s ögon, betyder det att vi kan förvänta oss en tuff match-up?

Lamar Jackson är ett Tua Tagovailoa-fan

I den här pressen fick Baltimore-signaluppringaren frågan varför han har kommit att respektera Tua Tagovailoa så mycket och vad som sticker ut med honom. Lamar Jackson, som har varit bekant med Dolphins QB sedan hans college dagar, mindes en tid i QB:s karriär när han lyckades vinna en collegematch med balans.

Han sa, “Tua är en fenomenal spelare, tror jag. Du vet, jag har sett honom; Jag tror att han spelade mot Georgien i nationella mästerskapsmatchen. Jag tror att de tog ut en quarterback och satte in honom; han kastade en matchvinnande touchdown. Efter det, bror, tyckte jag att han är fantastisk. Jag blev bara kär i hans spel då och hans balans i spelet, och sånt. Och jag tror att han vann Heisman ett år, och jag är DM:ad som, Bro, du måste vinna Heisman Bro, jag röstade på dig.

Även om denna känsla av beundran är bra att ha, kommer detta att bli delfinernas sanna test. Hittills trodde NFL-gemenskapen att Dolphins brukade lägga sig inför starka lag. Men detta är deras chans att bevisa att alla har fel. Dessutom är Tua Tagovailoa med i MVP-loppet, precis som Lamar Jackson.

Ravens vs. 49ers ‘Super Bowl Preview’ misslyckas med att ta bort Chiefs vs. Eagles på toppen av MNF-tittarlistorna

Kommer Jackson att kunna slå Tua för MVP?

Vid det här laget är chansen nära att Lamar kör om Tua Tagovauiloa. Eftersom han slog Brock Purdy i MVP-loppet är hans förväntningar höga. Att vara ledare för det bästa laget i ligan kommer också med en fördel för Lamar Jackson. På pappret är Tua Tagovailoa nummer 1 QB i ligan efter att han slog Dallas Cowboys. Han har 4 214 yards till sitt namn den här säsongen och 26 TDs också. För Lamar Jackson är han långt efter Dolphins QB med 3 357 passningsyards och 19 TDs.

På planen är Lamar Jackson en annan ras. Han kastar sällan några val, och det är en av de främsta anledningarna till att Ravens är ett av de starkaste lagen i ligan. Inga omsättningar betyder fler chanser att vinna. Vem tycker du borde vinna MVP i år? Kommentera nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär