Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"En del av NFL": Tom Brady stöder 49ers' Postseason-strävanden trots att han...

“En del av NFL”: Tom Brady stöder 49ers’ Postseason-strävanden trots att han faller sönder till korparna

I en oväntad händelseförändring förlorade San Francisco 49ers mot Baltimore Ravens, och det var en utblåsning. Precis när vi trodde att Niners var ofelbara, demolerade Lamar Jackson och Co. San Francisco-laget. För den här matchen var det svårt att avgöra en favorit redan från början, men nu vet vi att Niners fick en del arbete för dem. I samma anda kom Tom Brady för att prata om Niners-förlusten på sin podcast.

Amerikas favoritvideo idag

Vinnaren av 7x Super Bowl litar fortfarande på Niners om deras eftersäsongsmatcher. Han kom till “Låt oss gå!” podcast och förklarade sitt perspektiv på Niners prövningar för fansen. Niners har säkert en plats i eftersäsongsmatcherna, men nu vet de vem de ska hålla ett öga på.

Tom Brady tror att San Francisco 49ers fortfarande har det

Värdarna talade om hur Niners var på gång trots ett par förluster och hur Ravens skadade deras moral. Han nämnde hur dåligt omen följer lagen vi blir nöjda med och frågade Tom Brady om hans syn på situationen. Per Brady, detta är normalt och ingenting i det blå.

“Tja, det är en del av NFL-säsongen också. Det finns ett slutspelssystem; det här är inte collegefotboll”, sa TB12 och påpekade osäkerheten i sporten. “Jag menar, det här är lag vi kan säga vilka de bra lagen är, och Niners är ett riktigt bra lag. Så om du kastar många avlyssningar och vänder på bollen ger du dig själv inte en chans.”

Brady tog med lag som Cowboys och Dolphins in i samtalet och sa att det finns en god chans att dessa lag kommer att ta sig till eftersäsongen och nämnde hur fallet är liknande för Niners.

Han tappade några fler pärlor och tillade: “Lag har vunnit Super Bowl som var ett seed, lag har vunnit Super Bowl som var sexseed, så du måste ta dig i eftersäsongen för att ge dig själv en chans att vinna Super Bowl och samtidigt vill du gå in med mycket fart.”

Niners förlorar mot Ravens

Som Brady nämnde var spelet Niners vs. Ravens en mardröm för hemmalaget. Brock Purdy kastar fyra val är allt alla kan prata om. Lamar Jackson missade inte ett enda skott mot Niners efter att de fick avlyssningarna. Jackson kunde slutföra 23 av 35 passningar han kastade på 252 yards. Han lyckades dölja det trots ett regelbrott så tidigt i matchen.

När det gäller Purdy är hans namn borta från MVP-konversationen. Han blev inte bara utvald fyra gånger, utan han hade också ett underläge och fick sparken två gånger. Han kom ut med ett dystert passerbetyg på 42,6. Siffrorna på dessa QBs skulle vara nästan identiska om Purdy inte hade kastat dessa val, och vem vet, Niners skulle ha haft en chans att vinna spelet.

Vissa människor visste tidigt spelets resultat, och för vissa blev dagen snabbt till natt. En annan anmärkningsvärd sak är att trots att Purdy kallades ett “system QB” kunde han inte dra fördel av systemet eller kunde tillgodose det i någon egenskap.

Vad tycker du om spelet?

RELATED ARTICLES

Mest populär