Friday, December 8, 2023
HemSoccer"En dag frågade han mig ..." - Lucas Hernandez avslöjar hur Kylian...

“En dag frågade han mig …” – Lucas Hernandez avslöjar hur Kylian Mbappe övertygade honom att ta $44 miljoner Psg-deal

Kylian Mbappe förblir en stjärnspelare för PSG trots att han försökte lämna i sommar och det tidigare transferfönstret. Sedan sin ankomst har fransmannen gjort en gigantisk mängd mål för klubben och hjälpt klubben att vinna ligatitlar nästan varje säsong. Det ser dock ut som att han också hjälper till utanför planen. Ny sommarsignering Lucas Hernandez har avslöjat hur Mbappe ville ha honom och “skulle göra allt” för att övertyga honom att gå med i klubben.

Detta visar också att den franske forwarden har spelat en viktig roll i återuppbyggnaden av laget under Luis Enrique. Lucas Hernandez har också gjort det bra för klubben efter sin ankomst i somras.

Kylian Mbappe spelade en viktig roll i värvningen av Lucas Hernandez

Lucas Hernandez fattade beslutet att lämna Bayern München och gå med i PSG för rapporterade 44 miljoner dollar. Detta var inte ett beslut som togs på några dagar. Vänsterbacken tog sin egen tid på att bli övertygad Paris Saint Germain projekt. Nu har han i en intervju avslöjat att Kylian Mbappe spelade en avgörande roll för att få honom till klubben. Hernandez har avslöjat samtalet med Mbappe bakom kulisserna.

Den tidigare Bayern München-stjärnan sa till Le Parisien, “Jag pratade om den här övergången ganska mycket med Kylian eftersom jag kommer väldigt bra överens med honom. För att se hur jag känner mig i Bayern. En dag frågade han mig om jag var öppen för att komma och han sa till mig att han skulle göra allt för att övertyga mig”. Sedan han skrev på har Lucas Hernandez varit top-notch på vänsterbackspositionen istället för skadade Nuno Mendes. Han har gett laget defensiv stabilitet.

Paris Saint Germain hoppas också att Kylian Mbappe fortsätter att göra en positiv inverkan på klubben. Det är dock sannolikt hans beslut att stanna eller lämna som måste fattas i sommarens transferfönster.

De Real Madrid ryktena börjar återigen ta fart inför transferfönstret i januari för Mbappe. Det är dock osannolikt att de spanska giganterna kommer att göra ett steg i januari. De har spenderat sina stora pengar den här säsongen på värvningen av Jude Bellingham. Men Madrid kommer säkert att utforska situationen för Mbappe under nästa sommars transferfönster. Detta beror på att Mbappes kontrakt med PSG slutar under sommarens transferfönster 2024.

De franska giganterna är redo att erbjuda honom en kontraktsförlängning. Kylian Mbappe har dock ännu inte fattat sitt beslut. Men PSG vill att han ska göra en i sommarens transferfönster. De skulle inte vilja att deras stjärna skulle åka till Real Madrid för en fri transfer 2024.

Under de senaste dagarna har mer bränsle lagts till ryktena om att Madrid värvar Mbappe på internet. Därför var Real Madrid tvungen att släppa ett uttalande för att kategoriskt avvisa alla rykten för att undvika juridiska problem med PSG. Så den stora frågan är kommer Kylian Mbappe att stanna i PSG nästa sommar eller gå med i Real Madrid? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär