Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"En besvikelse": Fansen kritiserar Salt Papis färdigheter efter att ha sett honom...

“En besvikelse”: Fansen kritiserar Salt Papis färdigheter efter att ha sett honom sparra med den tidigare motståndaren Anthony Taylor

Salt Papi och Antony Taylor kämpade mot varandra redan i maj i år. Vid den tiden kom den förstnämnda efter en imponerande seger. Han mötte dock inte en motståndare som hade erfarenhet av kampsport. Under tiden kämpade Taylor inte bara i oktagonen utan mötte formidabla motståndare inne i ringen. Boxningsvärlden var intresserad av att se hur YouTuber-cum-boxaren skulle klara sig mot Taylor.

När de två äntligen klarade av kom Salt Papi, vars riktiga namn är Nathaniel Bustamante, till korta och Taylor säkrade sig själv en avgörande seger. Dessutom var det inte det enda fallet där de två möttes mot varandra i den kvadratiska cirkeln. I en ny händelseförändring hade de två en sparringtävling i ett boxningsgym. Detsamma fångade boxningsvärldens uppmärksamhet. Så, utan vidare, låt oss ta en närmare titt på deras sparring och ta upp några spännande reaktioner från fans.

Salt Papi lyckas inte imponera på fansen

Sparren var spännande att se efter deras match. Det var mycket mindre clinch från båda kämparna. Totalt sett var sparren konkurrenskraftig, och båda landade tunga slag på varje boxare. Deras sparring väckte granskning från fansen, minst sagt. Här är några spännande reaktioner från fans. Ett fan märkte att Taylor inte slog till så ofta och kämpade ordentligt.

På liknande sätt ville ett annat fan se Taylor slåss så här i riktiga professionella matcher.

Samtidigt var ett fan besviket över hur Salt Papi försvarade sig.

Ett annat fan tyckte att Salt Papis boxningsförmåga saknades, och fokuserade mer på att slå motståndarens ansikte och undvika deras kropp helt.

Sist men inte minst hade ett fan inte en avgörande vinnare, men om han fick välja skulle han favorisera Papi.

Det är säkert att säga att fansen har reagerat på denna sparring på alla möjliga sätt. Vissa kritiserar Taylor medan andra kritiserar Papi. Hur som helst har sparren samlat på sig stora attraktioner. Nyligen gjorde Taylor ett djärvt påstående efter sin seger mot Papi.

Anthony Taylor gör ett djärvt påstående

Taylor är en frispråkig person. Han har mött flera influencerboxare och har varit framgångsrik många gånger. Men efter sin seger mot Papi hävdade han att han var odödlig i boxningsringen och aldrig kunde slås ut. På sitt X.-konto gjorde han rakt på sak ovan och sa: “Jag kommer aldrig, jag menar “ALDRIG” att bli utslagen!!!”

Läs mer: “Y’all Been the Best”: Anthony Taylor tjänar fansens respekt inför sin kommande kamp

RELATED ARTICLES

Mest populär