Saturday, December 2, 2023
HemWwe"En av mina hjältar": Dwayne Johnson vill återvända till WWE av en...

“En av mina hjältar”: Dwayne Johnson vill återvända till WWE av en mycket personlig anledning, och det är inte romerska regeringar

WWE-legenden och Hollywood-skådespelaren Dwayne Johnson återvände till den berömda Late Night Show med Jimmy Falcon för ett nytt avsnitt. Videon laddades upp på YouTube den 14 november där The Rock diskuterade live-action-remaken av hans animerade film Moana och hans återkomst i WWE.

Det har varit många rykten om en potentiell WrestleMania-match mellan Tribal Chief Roman Reigns och Dwayne Johnson. Under intervjun klargjorde The Rock den faktiska anledningen till att han återvände till WWE då fans spekulerade att Roman Reigns var anledningen.

Dwayne Johnson skulle hylla sin bortgångne far när det var möjligt

Under ett av ögonblicken i showen visade programledaren Jimmy Falcon DJ en bild på sin bortgångne far och hur stolt han skulle ha varit över framgången med The Rock. Folkets mästare svarade med att säga, “Han var hälften av de första svarta WWE Tag Team Champions 1983, och det var verkligen fantastiskt och han var en av mina hjältar och han gick tyvärr bort så plötsligt och jag fick aldrig en chans att säga hejdå till honom.”

Rocky Johnson vann Tag Team Championship den 10 december med Tony Atlas när de besegrade The Wild Samoans of Championship Wrestling. The Rock var upprörd över det faktum att han aldrig fick en chans att säga adjö till sin far när han gick bort den 15 januari 2020.

The Rock avslöjade vidare att han aldrig skulle missa en chans att återvända till brottning eftersom det är hans sätt att hylla sin bortgångne far. Han sa: “Så varje möjlighet att jag skulle kunna gå tillbaka till brottning och på ett sätt hylla min pappa, min farfar. Jag har mycket familj i brottning, är alltid väldigt, väldigt speciell.”

Hollywoods superstjärna tar sig tid för sportevenemang på collegenivå eftersom han också driver sportligor som XFL. I september fick han ett sådant tillfälle när han var i Colorado för ett collegespel och hyllade sin bortgångne far.

Dwayne Johnson avslöjar varför hans WWE-framträdande är en hemlighet

Hans återkomst till SmackDown den 15:e september i Denver, Colorado var hans första WWE-framträdande sedan 2019. Han avslöjade att det var ett oavsiktligt framträdande och därför var ingen medveten om hans återkomst.

The Rock uppgav att han var i Boulder, Colorado när han fick veta om SmackDown-showen i Denver. Han ringde Nick Khan för att bekräfta nyheten och fortsatte sedan med att säga: “Bra, ja, The Rock kommer till SmackDown.”

Vad tycker du om The Rocks kommentarer om att hedra sin fars arv?

RELATED ARTICLES

Mest populär