Friday, February 3, 2023
HemBaseball"En av er ljuger" - Jennifer Lopez goda vän utmanade en gång...

“En av er ljuger” – Jennifer Lopez goda vän utmanade en gång Alex Rodriguez bedårande berättelse om hur han först träffade sin ex-fästman

Ett förhållande som omdefinierade idéerna om stöd, erkännande och villkorslös kärlek till varandra var mellan Alex Rodriguez och Jennifer Lopez. Paret började dejta 2017 efter att de först träffades på en restaurang i Los Angeles. Men berättelserna om deras första möte fluktuerade över tiden. Och när de ombads prata om deras första möte blev skillnaden synlig.

I ett avsnitt av TheEllenShow som sändes 2018 pratar Ellen DeGeneres med den tidigare Yankees-sluggern och frågar honom om första gången han träffade Jennifer Lopez. Sluggern dök ner i en söt berättelse av berättelsen. Berättelsen korrigerades dock av Ellen i slutet av avsnittet.

Så, hur träffades Alex Rodriguez och Jennifer Lopez egentligen?

A-Rod, medan han pratade om sitt första möte, började med att säga: “Så jag beskriver det här som den lyckligaste dagen i mitt liv.” Han gick vidare och tillägger: “Jag går utanför och jag glömmer var jag parkerar min bil. Jag har ingen aning.”

A-Rod fortsatte att säga, “Och i 10 eller 12 minuter sitter jag där. Och jag blir typ upprörd nu för hur kan jag glömma? Hur som helst, någon knackar mig på axeln och jag vänder mig om. Och jag känner inte igen personen. Och det är Jennifer. Hon är utklädd till Harlee från Shades of Blue, och hon är i sina jeans och sina stora stövlar. Och det tog mig ungefär fyra eller fem sekunder, och hon sa: “Det är Jennifer.”

Men Ellen rörde sig för att förklara JLos sida av historien och sa: “Hon säger att du gick fram till henne och att du närmade henne vid bordet. Och började prata. Okej, ja, en av er ljuger.” Notera att hon inte verkade tro på A-Rods version av historien.

I vilken riktning har paret J-Rod tagit vägen efter splittringen?

A-Rod och JLos bedårande förhållande tog slut 2021, två år efter deras förlovning 2019. Paret skildes åt för att bli vänner i framtiden.

Idag, ett år efter slutet av deras förlovning, blev Jennifer Lopez tillbaka tillsammans med sin ex-fästman, Ben Affleck, som ironiskt nog är ett Boston Red Sox-fan. Å andra sidan är A-Rod nu i ett förhållande med fitnesstränaren Jaclyn Cordeiro efter hans senaste uppbrott med modellen Kathryne Padgett.

För att komma tillbaka till A-Rod och JLo, tror du på A-Rods version av historien? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär