Saturday, January 28, 2023
HemBaseballEn återgång till Houston Astros? MLB:s hetaste gratisagent spelar Coy genom...

En återgång till Houston Astros? MLB:s hetaste gratisagent spelar Coy genom att dyka upp på UFC 282 tillsammans med sina ex-lagkamrater

Av alla fria agenter som fortfarande finns på marknaden är Carlos Correa förmodligen den mest påverkande spelaren. Under lågsäsongen 2022 skrev shortstop på ett treårskontrakt värt 105,3 miljoner dollar med Minnesota Twins med en opt-out-klausul. Och efter det 1:a året med tvillingarna valde Correa att välja bort och gå in på sin fria byrå.

Även om det finns flera lag för att få Correas signatur, väcker hans senaste framträdande med tidigare lagkamrater nya rykten om Correas nya destination.

Nu, med den stora Aaron-domaren på vägen, är Correa den största fria agenten på marknaden. När vintermötena avslutades förra veckan framträdde San Francisco Giants som Correas favoriter. Men de senaste ledningsrapporterna uppgav också att New York Yankees snart kommer att gå in i Correas budkrig. Men finns det en ny budgivare till WS-mästaren 2017?

Var kommer Carlos Correa att landa?

Som rapporterats av The Juice Box Journals Astros-skribent Michael Schwab, deltog Carlos Correa i en UFC-kamp med Alex Bregman, Lance McCullers Jr., och Kyle Tucker. Bortsett från Kyle Tucker var de återstående tre Astros-spelarna en del av deras världsmästerskapsseger 2017.

Alex Bregman, Carlos Correa och Lance McCullers Jr (ej på bilden) är på UFC-kampen ikväll (📸 @zzCompean) pic.twitter.com/rLi4vjzlhQ

— Michael Schwab (@michaelschwab13) 11 december 2022

Framträdandet med tre ex-lagkamrater kan tyda på att Correa planerar att återvända till Houston, efter ett års uppehåll med Minnesota. Astros ingick dock aldrig i den långa listan över Correa-friare. Men man kunde aldrig riktigt utesluta dem heller.

Nu inkluderar Correas lista över friare Giants, Chicago Cubs, Boston Red Sox, New York Yankees och, om den här bilden visade något, Houston Astros också.

Correas renrakade utseende är en indikation på…

Å andra sidan ledde rykten kring Correas renrakade utseende till antaganden om att shortstopens affär med New York Yankees är bekräftad. 2021 vann Correa utmärkelserna Golden Glove, Platinum Glove och Fielding Bible Awards.

New York Yankees har en strikt ingen skägg, ingen långt hår policy som initierades av den sene George Steinbrenner. Det enda ansiktshår som tillåts är en snygg mustasch – precis vad Correa visar upp just nu.

Sedan Derek Jeter gick i pension har Yankees ännu inte hittat en passande shortstop. Kommer ett avtal med Carlos Correa att lösa det problemet? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär