Wednesday, December 6, 2023
HemWweEn annan stor CM-punk-tips som grävts fram av fans gör att han...

En annan stor CM-punk-tips som grävts fram av fans gör att han återvänder nära förestående

Cm punk fick sparken från AEW efter bråket bakom scenen vid AEW ‘All In’ i år. Efter kontroversen försvann Punk från brottningsbranschen. Flera av hans fans spekulerade och räknade med att WWE skulle ta honom tillbaka. Även om hans återkomst till kampanjen beror på flera faktorer, har tron ​​på hans återkomst vuxit med nya tips och rykten varannan dag.

Efter ett spår av tecken angående Punks WWE-återkomst, har brottningsfans grävt fram ytterligare en hint som pekar mot hans förestående återkomst till den Stamford-baserade marknadsföringen.

Är CM Punks WWE-återkomst äntligen bekräftad?

Survivor Series 2023 är precis runt hörnet och två av de mest efterlängtade brottarna ryktas komma tillbaka. En av dem är CM Punk. Även om det inte finns några solida bevis för att backa upp ryktena och spekulationerna, pekar antalet retas vi har fått bara mot en sak.

En användare på Twitter delade nyligen sin konstiga upplevelse när han sökte efter informell information på internet. När han hade sökt för att bekräfta datumet för “Survivor Series” i år möttes han av en överraskning.

Användaren delade till och med en skärmdump av vad han såg. Tydligen, om du söker på “Survivor Series Date”, kommer Googles sökpanel att visa en bild av CM Punk tillsammans med datum och tidpunkter för PLE. Faktum är att flera kommentarer på tweeten vittnade till och med om påståendet genom att ladda upp sina egna skärmdumpar.

Även om detta lätt kan vara ett resultat av de enormt spridda ryktena och spekulationerna angående hans återkomst, kan det också visa sig vara en sann föraning om den kommande överraskningen.

Dessa retas om den förestående återkomsten har pågått ett bra tag. Efter att “The Best in the World” själv retat sina fans online genom att använda War Pigs, den officiella temalåten på Survivor Series i sin Instagram-berättelse, hoppade WWE UK också på trenden.

WWE släppte en “Punk”-referens nyligen

WWE:s brittiska handtag tog till Twitter för att reta sina fans. Eftersom Punks återkomst ännu inte är bekräftad kan vi inte säga säkert om det var en retas eller en slump. Men med tanke på det nuvarande fansentimentet i brottningsvärlden kan vi anta att kampanjen förmodligen ville ge alla en tjuvtitt på vad som är på väg att komma.

LÄS MER:- CM Punk kontra Randy Orton: Vilken återkomst enligt rykten kan ha större inverkan på Survivor Series?

Så de tog en bild på Sheamus i en “punk” outfit och publicerade honom på Twitter tillsammans med bildtexten, “(Sheamus) i hans punk era.” Detta tände på alla fans som kom över inlägget och tvingade dem att göra det ropa ut företaget för att de retade dem.

Tror du att CM Punk äntligen återvänder till WWE? Eller tror du att allt detta är en ren slump?

RELATED ARTICLES

Mest populär