Monday, February 26, 2024
HemTennisEmma Raducanu bekräftar nästan förhållandet med den ryktade miljardärens pojkvän i ett...

Emma Raducanu bekräftar nästan förhållandet med den ryktade miljardärens pojkvän i ett gulligt meddelande med två ord

Sedan länge har dejtingryktena kring den brittiska tennissensationen Emma Raducanu och hennes miljardärpojkvän Carlo Agostinelli spridit sig som en löpeld. Även om ingenting mellan de två bekräftades officiellt av dem, undrade deras fans om de två, som har setts tillsammans flera gånger, var i ett förhållande eller inte. Men nu är det nästan bekräftat.

Nyligen kom den 21-åriga Emma Raducanu fram och bekräftade nästan att de två dejtar varandra. Med ett sött meddelande på två ord på Carlos Instagram-inlägg gav hon en liten hint om sin relationsstatus till sina fans.

Emma Raducanu bekräftar nästan dejtingrykten med miljardärens pojkvän

I ett nyligen avslöjande kom Emma Raducanu fram och bekräftade nästan sitt förhållande med sin miljardärpojkvän Carlos Agostinelli. Medan ryktena om de två dejtande har spridit sig som en löpeld, är det nu nästan bekräftat att ja de är tillsammans. Sonen till den italiensk-amerikanske bankiren Robert Agostinelli hade bara ett inlägg av honom på sin Instagram som var att han spelade fotboll när han var ett barn.

Emma Raducanu reagerade på inlägget och kunde inte dölja sin upphetsning och kommenterade att detta var hans favorit som Raducanu har. “Favoritfoto”, kommenterade Raducanu på inlägget som väckte ytterligare rykten om att de två är tillsammans.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Carlo Agostinelli (@carlo_agostinelli)

Således kom Emma Raducanu nyligen fram och bekräftade sina dejtingrykten med en miljardärpojkvän. Medan de två har setts tillsammans flera gånger, bekräftades inget sådant från någon av de två. Kommentaren nyligen antyder dock att det ligger något i matlagningen!

Som sagt, vem är egentligen Carlo Agostinelli? Här är allt du behöver veta om den ryktade pojkvännen till Emma Raducanu.

Allt du behöver veta om Raducanus ryktade pojkvän

Emma Raducanus ryktade pojkvän, Carlo Agostinelli, är en alumn från Harrow School och den tidigare huvudpojken på den prestigefyllda internatskolan. Till skillnad från Raducanus fokus på tennis gillar Agostinelli att spela fotboll. Medan han studerade internationella relationer vid Stanford University visade han upp sina fotbollskunskaper på planen. Hans far, Robert Agostinelli, är ordförande och medgrundare av riskkapitalbolaget Rhone Group på miljarddollar.

Efter att ha varit utanför rampljuset så länge, sågs Raducanu och Agostinelli tillsammans på Paris Fashion Week, när de deltog i Diors show. Agostinellis mamma arbetar på Dior och förklarar parets speciella utseende. Under evenemanget njöt Raducanu och Agostinelli, tillsammans med Agostinellis syster Heloise, av modefestligheterna, vilket markerade en offentlig utflykt för det ryktade paret.

Således, medan de två håller sig borta från rampljuset, gav Radcanu en liten hint om deras förhållande med en kommentar på hans ryktade pojkväns Instagram-inlägg. Inte nog med detta, deras framträdande på Paris Fashion Week gav också insikter om att de två var tillsammans.

Inlägget Emma Raducanu bekräftar nästan förhållandet med ryktad miljardärspojkvän i ett sött 2-ordsmeddelande dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär