Wednesday, December 6, 2023
HemElon Musk"Elon Musk kommer att sätta Apple i konkurs" - Fans är chockade...

“Elon Musk kommer att sätta Apple i konkurs” – Fans är chockade när Elon Musk går i krig med Apple med en Fortnite-annons riktad mot iPhone Maker

Ända sedan hans Twitterövertagande har Elon Musk varit mycket aktiv på den sociala medieplattformen av olika anledningar. Men den här gången verkar det som om han har ett problem med iPhone-tillverkaren och den kaliforniska teknikjätten Apple.

Miljardärens grundare av Tesla uttryckte nyligen sin irritation mot Apple och publicerade en rad tweets som kritiserade företaget. Dessutom, i en av sina tweets, använde Elon Musk till och med ett Fortnite-parodireklamklipp för att rikta in sig på teknikföretaget.

Elon Musk riktar in sig på Apple med en Fortnite-parodiannons

Musk började först ta bilder på den kaliforniska teknikjätten samtidigt hävdar att iPhone-tillverkaren enligt uppgift planerar att “hålla tillbaka” Twitter-appen från sin App Store. Även om det inte finns några faktiska bekräftelser eller nyheter angående detta påstående, är det ganska intressant att se den här typen av reaktion från Teslas grundare.

Apple har för det mesta slutat

— Elon Musk (@elonmusk) 28 november 2022

Apple har också hotat att hålla tillbaka Twitter från sin App Store, men kommer inte att berätta varför

— Elon Musk (@elonmusk) 28 november 2022

Apple har dock varit känt för att tidigare ta bort vissa appar från iOS App Store. Ett av de största exemplen på företagets strikta hållning mot utvalda applikationer är dess borttagning av Epic Games Fortnite-mobilspel. Efter en tvist mellan de två företagen 2020, förbjöds Fortnite från App Store för alla iOS-enheter. Trots sin popularitet har den inte dykt upp på Apples plattform sedan dess.

DYK DYPARE

Även om Fortnite inte har något att göra i den pågående, mystiska striden mellan Elon Musk och Apple, gjorde det på något sätt ett framträdande i den större bilden. Elon Musk delade en tweet där han postade en gammal parodiannons från Epic Games riktad mot Apple. De

Exakt https://t.co/1PRfh67nWX

— Elon Musk (@elonmusk) 28 november 2022

Uppenbarligen delades ovanstående tweet av Musk för att starta en attack mot Apple. Förmodligen ville han uttrycka sin samtycke till parodiannonsen och hävdade att iPhone-tillverkaren försöker ha monopol.

Under tiden blev fansen ganska förvånade över Elon Musks ständiga attack mot den kaliforniska teknikjätten. Sammantaget stödde många av dem öppet affärsmagnaten i hans ställningstagande mot iPhone-tillverkaren. “Elon Musk kommer att sätta Apple i konkurs!” skrev en Twitter-användare.

Elon Musk kommer att sätta Apple i konkurs!

— Matt Wallace (@MattWallace888) 28 november 2022

fortnite cameo

— Kina (@ChinaBR) 28 november 2022

Jag älskar när folk klagar på Apple… på iPhones 🤣🤣🤣 pic.twitter.com/eQ6tU4ni78

— KeepBeingNotSlim (@RyanTraughber) 28 november 2022

FORTNITE ÅTERHÄMTAR ÄNTLIGEN W ELON

— Arab (@YourFellowArab) 28 november 2022

pic.twitter.com/5pfHfMOtQl

— Freeman❓ (@fouadabdallah) 28 november 2022

Gör Tesla-telefoner

— FRANKLIN ® (@Franklin__Iwu) 28 november 2022

Det är därför jag inte kommer att köpa Apple-produkt.

— Don Allen (@Surfingcity) 28 november 2022

Vad är dina tankar om hela den här situationen så här långt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär