Sunday, December 10, 2023
HemUfcElon Musk fick ett "Billion Dollar Advice" för att värva Joe Rogan,...

Elon Musk fick ett “Billion Dollar Advice” för att värva Joe Rogan, med X “Going in a direction” för att teckna topptalang

Joe Rogan har sett sin podcast, JRE (Joe Rogan Experience), nå otroliga höjder under de senaste åren. Den tidigare “Fear Factor”-värden fick svindlande 200 miljoner dollar från Spotify 2020 för att säkra exklusiva rättigheter till podcasten för sin plattform. Och sedan dess har podcasten bara växt i sin räckvidd och den kaliber av gäster som visas i programmet! Med Rogans kontrakt som snart går ut, står många friare i kö för att säkra hans tjänster, enligt uppgift inklusive X-chefen Elon Musk.

Elon Musk, teknikmogulen och miljardären, har gjort flera framträdanden i programmet. Och fansen har tyckt att varenda en av dem är mer underhållande än den förra. Men hans senaste framträdande i JRE-avsnittet nr. #2054 streamades även på Twitter/X trots exklusivitetsavtalet med Spotify. Detta har lett till att Musk har fått ett intressant förslag från en annan anmärkningsvärd figur i podcastvärlden. Och han har citerat Jay Z som skälet bakom planen genom att säga, “Joe Rogan är ett företag, man.”

Elon Musk gav ett intressant förslag angående Joe Rogan och hans podcast

Joe Rogan och hans podcast har blivit det största exemplet på framgången för podcastbranschen i dagens tid. ‘JRE’ regerar ständigt på topplistorna över veckovisa poddsändningar på Spotify i USA. Den exklusiva affären mellan Rogan och Spotify säkerställer att fans måste ställa in sig på plattformen för att komma ikapp med deras favoritprogram.

De senaste rapporterna tyder dock på att Spotify står inför finansiell turbulens. Nyhetsrapporter tyder på att plattformen har tvingats säga upp cirka 6% av sin personal i år. Affären med Rogan rapporteras också närma sig sitt slut nästa år. Mot bakgrund av denna utveckling, Patrick Bet-Davidvärd för Podcasten Valuetainment, har avslöjat ett sätt för Elon Musk att dra nytta av Rogans enorma popularitet och hans “varumärke”.

Bet-David anser att Rogan är en miljarddollarsiffra, och Elon Musk borde överväga att erbjuda honom ett miljarddollarkontrakt över 20 år med eget kapital på baksidan. Han sa: “Om jag hade pengar av typen Musk just nu, skulle Joe vara den första jag skulle ringa. Och sa: “Hej Joe, det här är vad jag tänker. Jag kommer att ge en miljard under 20 år och eget kapital på baksidan.”

Bet David betonar värdet av att säkra ett stort namn som Rogan för plattformar som X under Elon Musk. Därför avslöjade han, “Men jag tror att Musk, om han låser in ett så stort namn, måste du veta att Twitter går i en riktning för att vilja få talang som den.”

Patrick Bet-David föreslog att Joe Rogan, med sitt pålitliga varumärke, har blivit en betydande affärsenhet. Därför citerade han “Jay-Z” för att illustrera sin poäng. Som rapparen en gång berömt sa: “Jag är inte en affärsman, jag är ett företag, man.”

Bet-David och Rogan delar också en historia då han under sitt framträdande på JRE tog in några imponerande presenter till Rogan som gjorde värden chockad!

Rogan lämnade chockad av Patrick Bet-Davids gåvor

Joe Rogan, känd för sina eklektiska memorabilia, fick fem unika gåvor från Patrick Bet-David på JRE avsnitt nr. 2016! Den första var en Jimi Hendrix-penna i begränsad upplaga, följt av ett undertecknat brev från Andrew Jackson, som symboliserar anti-etablissemangets känslor som Rogan representerar.

Den största gåvan var en tavla med autografer relaterade till Kennedymordet. Men höjdpunkten var komikern Lenny Bruces originalmikrofon, en försenad gåva på grund av dess betydelse för Rogan. Rogan, som erkände utmaningen att hitta en gåva till honom, ansåg att det var det “bästa” han någonsin har fått!

Gåvorna och förslagen till Elon Musk att erbjuda honom ett kontrakt på miljarder dollar, visar upp den eklektiska karaktären hos JRE-värdens podcast och de spännande möjligheter som kan finnas i framtiden!

Tycker du att Joe Rogan borde söka ett större kontrakt för sin podcast? Eller kommer Spotify-affären att fortsätta under nya villkor från och med nästa år? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär