Saturday, December 9, 2023
HemMMAElon Musk bad om att få lansera sin egen version av iPhone...

Elon Musk bad om att få lansera sin egen version av iPhone mitt i Apple-Twitter-fejden

Elon Musk, miljardärens nyligen förvärvade Twitter har kommit in med kännetecknet att vara en kaotisk gimmick helt och hållet. Från början av förvärvsförhandlingarna fram till slutförandet av transaktionen har Musk och Twitter dominerat nyhetscykeln. Den nuvarande är Apples påstådda hot om att förbjuda Twitter från App Store. Det finns inga bevis för det, men det är vad Musk har att säga. Den tidigare UFC-mästaren Tito Ortiz kunde dock inte bry sig mindre om den stora dispyten och gjorde Mysk medveten om sin önskan.

Den ex-UFC mästaren vill ha ett alternativ för iPhone från Elon Musk.

Den tidigare UFC-mästaren ställer ett speciellt krav på Elon Musk

Musk engagerade sig i många stora konflikter mitt i Twitter-förvärvet. Det senaste tillskottet till listan är den tekniska kolossen, Apple Inc.efter att de skär ner sina

SpaceX vd twittrade om att Apple hotar att förbjuda Twitter från App Store. Varpå Ortiz svarade med att mana Mysk för att introducera ‘ePhone’.

Vi är redo för en EPhone! Hela världen väntar. https://t.co/MBBMJgR22P

— Tito Ortiz (@titoortiz) 30 november 2022

Miljardärsentreprenören tidigare twittrade att om Äpple och Google förbjuder Twitter från deras plattformar, han kommer inte att ha något annat val än att komma med ett alternativ. Och Tito Oritz verkar vara entusiastiskt förankrad i idén.

Fejden mellan Apple och Musk

All information om fejden kommer direkt från Musk själv. Inget officiellt uttalande görs av Apple Inc. eller någon av dess tjänstemän i frågan. Enligt Elon har den tekniska juggernauten dock slutat spendera på Twitter

Apple har för det mesta slutat

— Elon Musk (@elonmusk) 28 november 2022

Och tittar man på det aktuella scenariot för alla konflikter, låter Teslas vd:s påstående om att introducera en alternativ smartphone mycket möjligt. Dessutom, för en man som gör elbilar och raketer för sitt uppehälle (för det mesta), borde det vara möjligt att skapa en smartphone som konkurrerar med iPhone och Android. Kanske inte nödvändigtvis lätt, men kan inte vara omöjligt för Elon Musk. Och tidigare UFC-mästaren Tito Ortiz har redan gett honom tummen upp för detta. Därför har Elon Musk stöd för denna strävan också.

Skulle du vara villig att se Elon Musk faktiskt introducera ett alternativ till iPhone och Androids? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär