Friday, December 8, 2023
HemOlympicsElkwoods renoverade historiska ranch Equestrian Estate träffar marknaden – din ultimata guide

Elkwoods renoverade historiska ranch Equestrian Estate träffar marknaden – din ultimata guide

Ridsportentusiaster, rusta er för en oas av hästlycka inbäddat i hjärtat av Culpeper County. 15539 Newbys Shop Rd, Elkwood har något fantastiskt att visa upp för fastighetsälskare. Det är en noggrant utformad hästgård på 11 tunnland som väntar på sin rättmätige ägare.

I sfären av ryttaregenskaper står denna tillflyktsort som ett bevis på den perfekta blandningen av lantligt boende och moderna bekvämligheter. Ett nyligen inlägg på sociala medier som visar upp och avslöjar fastigheten med fullfjädrad information har tagit internet med storm. Ta en titt.

Ridsport hem rustik charm och moderna bekvämligheter

“Home Sweet Home”, en fras som alla skulle ha hört. Denna ridfastighet är ett levande exempel på det. Charmen med denna hästgård sträcker sig bortom hagarna och omfattar ett nyligen renoverat hem i ranchstil som representerar det bästa av att leva på landsbygden. Med två rymliga sovrum, två badrum och ett uppdaterat kök med nyinstallerade granitbänkar, utstrålar denna bostad värme och komfort.

Efter detta, den 4 november, lade Facebook-sidan med namnet “Home & Farms in Virginia” till ett nytt inlägg. Det är en hel del information om huset. Eftersom inlägget blev viralt fick det ett stort engagemang inom några timmar efter att det publicerats. Med mer än 218 likes och massor av kommentarer, föreslog många människor varandras namn som potentiella köpare medan andra berömde fastigheten i kommentarerna.

Ridsportens underland omfattar 10,84 inhägnade hektar. En 100×200 inhägnad ridbana med oklanderlig fot sätter scenen för hästentusiaster. Ladugården, ett mästerverk med sex bås med holländska dörrar och ett foderrum, tillgodoser alla hästbehov. Som en bonus kommer fyra stånd med små bifogade hagar. Fastighetens platta beteslandskap, prydd med etablerade träd, erbjuder en fridfull bakgrund för både hästar och deras ägare.

En närmare titt på den idealiska platsen

Bortom gränserna för denna förtrollande gård möter lugn bekvämlighet. Cirka 20 minuter från Historic Downtown Culpeper erbjuder gården enkel tillgång till restauranger, shopping, foderbutiker och medicinska tjänster. Närheten till Highway 15 säkerställer en snabb pendling för både proffs och hästutställningsentusiaster.

22-acre Equestrian Estate ägdes en gång av den framstående Nevada-familjen nu till salu för 13,9 miljoner dollar

För de som längtar efter att göra denna hästgård till sin egen, missa inte tillfället. Priset för 595 000 $ är det en stjäl för ryttare som söker en lugn oas med oslagbara bekvämligheter. För att boka en visning, kontakta Kimberly Rupp, en dedikerad fastighetsmäklare från Middleburg Real Estate, specialiserad på gårdar och unika fastigheter över hela landet.

I en värld där lantliv möter modern ridsportelegans, väntar 15539 Newbys Shop Rd, Elkwood – en fristad för dem som letar efter den perfekta blandningen av lantlig charm och ridsportförfining.

RELATED ARTICLES

Mest populär