Saturday, December 2, 2023
HemOlympicsElizabeth Banks ansluter sig till stjärnspäckad lista över kändishästkapplöpningsentusiaster Post Breeders Cup...

Elizabeth Banks ansluter sig till stjärnspäckad lista över kändishästkapplöpningsentusiaster Post Breeders Cup 2023

Hästkapplöpningens tjusning lockar många med sin blandning av tävlingsinriktad pulserande spänning och utsökt storhet. Scenen är också förnyad från de tidigare leriga fälten; hästkapplöpning är nu ett glittrigt evenemang som lockar den högsta kalibern i samhället och har en elitbas av fans. Betraktas bland världens mest stjärnspäckade sporter spelar både närvaro och supportrar en avgörande roll för dess betydelse nuförtiden.

Elizabeth Banks – mest känd för sin roll i The Hunger Games – prydde nyligen scenen vid den berömda Breeders’ Cup 2023 i Kalifornien. I en intervju som nyligen dök upp gav hon en inblick i sin affinitet till sporten.

Hästkapplöpning välkomnar Elizabeth Banks

Det två dagar långa Breeders’ Cup-evenemanget, som innehöll 14 lopp, började med Future Stars på fredagen och slutade med att ett antal spelfavoriter vann den sista lördagen. Den 49-åriga skådespelerskan nådde stadion på lördagen i Santa Anita Park i Arcadia, Kalifornien, för Breeder’s Cup World Championships. Hon var klädd i en iögonfallande sommaroutfit när hon pratade med Matt Chapman, programledare för America’s Best Racing. En Twitter(X)-video av interaktionen postades av @ABRLive med texten “@BreedersCup-ambassadör @ElizabethBanks på loppen och pratade med henne om hennes kärlek till sporten.”

När Chapman frågade Charlie’s Angels-direktören om hennes kärlek till sporten, sa hon: “Jag har kommit till Breeders Cup i mer än ett decennium; Jag är ambassadör för Breeders Cup. Jag älskar verkligen den här tävlingsdagen.” Hon fortsatte med att kalla det “kungarnas sport”. Stora namn som Richie Sambora, Bo Derek och Aaron Rodgers gick med i Banks och bidrog med sin närvaro till tillfället.

Breeders’ Cup Limited sa att plånboken för de två dagarna uppgick till $176 281 989 totalt. Fierceness var helgens dyraste vinnare och vann $35 på en $2 vinstsatsning i FanDuel Breeders’ Cup Juvenile. Tränaren Bill Mott var den mest framgångsrika av alla tränarna med tre vinnare av sex starter; Aidan O’Brien och Chad Brown fick båda två segrar. Med tre Breeders’ Cup-triumfer toppade jockeyn Irad Ortiz, Jr. alla jockeys; Ryan Moore och Junior Alvarado hade två segrar vardera. Med omslagen anslöt sig Banks till listan över hästkapplöpningsskådespelare, av vilka några du kanske inte känner till!

Kändisar med seriös hästkapplöpningspassion

Anmärkningsvärda personer som den Oscarsbelönade regissören Steven Spielberg, som är känd för sin passion för hästar i filmer, delägde kapplöpningshästen Atswhatimtalkingabout och gjorde en investering i en träningsanläggning för racing. Den legendariske musikern MC Hammer visar sin intensiva kärlek till hästkapplöpning genom att äga många kapplöpningshästar och göra investeringar i Oaktown Stables.

Förutom att producera en dokumentär om jockeyn Laffit Pincay, är skådespelaren och filmskaparen Kevin Costner en ivrig hästälskare som bor på en tio hektar stor ranch i Kalifornien. Den australiensiske skådespelaren Hugh Jackman och den pensionerade NFL-quarterbacken Tom Brady är stora fans av hästkapplöpning och deltar ofta i lopp som Melbourne Cup Carnival och Kentucky Derby.

Med en bakgrund inom både mode och hästsport tillbringade supermodellen Bella Hadid tio år på en hästranch där hon utmärkte sig i hoppning. Dessa välkända fans lyfter fram hur hästkapplöpnings dragningskraft sträcker sig över många sektorer, vilket ger glitter och glamour till kapplöpningsbanorna.

.

RELATED ARTICLES

Mest populär