Friday, December 8, 2023
HemGolfEftersom 4x PGA Tour Champion erbjuder den senaste uppdateringen efter att ha...

Eftersom 4x PGA Tour Champion erbjuder den senaste uppdateringen efter att ha tillkännagivit chockerande hälsoskräck, reagerar nätanvändare: “Rooting For You”

Efter att ha mött otaliga bunkrar, vattenhinder och utmanande banor under hela sin karriär tillkännagav en PGA Tour-golfare nyligen en chockerande uppdatering om sin hälsa som gjorde hans fans förvirrade. Även om själva golfsilon oftare redan har sett en tuff slut på greenerna, kunde ingenting förbereda någon för den oväntade kurvan – en hjärntumör.

För några månader sedan spred sig nyheten om den här spelarens operation som en löpeld, chockade golfvärlden och skapade en atmosfär som var mer spänd än något större mästerskap. Nu har den senaste uppdateringen från golfaren själv kommit som en liten lättnad för hans fans och hans kompisar i golfvärlden.

PGA Tour-spelares framsteg, tacksamhet och en inblick i framtiden mitt i svåra tider

PGA Tour golfare Gary Woodland och hans lag meddelade i augusti via SNS att spelaren hade en skada i hjärnan, och även om han hade försökt behandla den med medicin så blev det inte bättre. Spelaren planerade att opereras i september, och nyheten hade gjort hans fans splittrade men hoppfulla på samma gång.

Nu, i den senaste uppdateringen, har 4x PGA Tour-mästaren skrivit om sitt nuvarande tillstånd. På Instagram, som poserar en video av sitt spel, har golfaren uttryckt tacksamhet för det stöd som hans fans har visat under hela sjukdomsförloppet, spelaren har sagt, “Den här resan har varit mycket svår, men jag är extremt tacksam för vara framsteg och för den villkorslösa kärleken och stödet från alla.”

När spelaren nämner att beundrarna har gjort kampen mot tillståndet lätt, har spelaren lagt till: “Ni har alla gjort den här processen lite lättare för mig och min familj. Tack till alla och jag ser fram emot att se er alla nästa år.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Gary Woodland (@gary.woodland)

Som väntat, efter att ha läst om golfarens hälsouppdatering, har fansen visat sin kärlek och sitt stöd för sin stjärna i kommentarerna. Här är en glimt av vad några fans har sagt.

Fans överöser Gary Woodland med kärlek och stöd

Fansens reaktion på att se Gary Woodland tillbaka i aktion har varit överväldigande. Ett fan uttryckte stöd och uppmuntran för Woodland under hans hälsoresa och sa: “Bra nyheter Gary. Alla hejar på dig!! Ingen fråga .”

En annan användare kommenterade ett grattis och bekräftande meddelande, erkände Gary Woodland som “mannen” och uttryckte glädje för både honom och hans familj. “Du är mannen GW. Så glad för din skull, tillade fansen.

“Chance att slå Tiger Woods”: Före detta boxningsproffs fäller ett djärvt omdöme och lämnar Fury-Francis Ngannou Climax åsidosatt

I ett rallyskrik uppmanade ett fan golfaren att fortsätta driva framåt och sa: “Let’s Gooooo G!!!” Efter det postade en användare, som uppskattade spelarens återkomst till golfbanan, en mängd celebra handlyftande emojis och la till, “Så bra att se dig svinga igen Gary. .”

Ett härligt fan uttryckte sin tacksamhet över Woodlands positiva utveckling när det gäller att erkänna vikten av självkännedom. Användaren sa: “Ja! Tack Gud! Så glad att du lyssnade på din kropp. Du känner dig bäst! Böner för fortsatt läkning och återhämtning🩵.”

Ett fan uttryckte ett utrop av glädje och lycka, tillsammans med försäkran om böner för Woodland och hans familj. Användaren kommenterade, “GARY!!! Det här gör mig så glad. Vi har bett för dig och familjen .”

En användare uttryckte beröm för Woodlands ansträngningar och uppmuntrade honom att fortsätta sitt hårda arbete. “Bra jobbat Gary! Fortsätt med det hårda arbetet, och jag ser fram emot att se dig göra en fullständig comeback. “, sa fansen.

När spelaren tar sig tid att ta sig tillbaka till greenerna, finns det något du önskar eller vill att golfaren ska veta? Om så är fallet, skriv alla dina kommentarer och tankar i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär