Sunday, December 10, 2023
HemNBAEfter Viral Thirst Trap låser Shaquille O'Neal upp nya träningsmål och skämt...

Efter Viral Thirst Trap låser Shaquille O’Neal upp nya träningsmål och skämt om den största rädslan: “Det du ser just nu är platt”

Trots framgångar på alla nivåer fanns det en sann kritik mot honom. Men efter några månader av hårt arbete har Shaquille O’Neal lyckats få sin vikt under kontroll. Men han är inte sugen på att sluta än. Istället vill han fortsätta att bli friskare. Precis som alla andra aspekter av hans liv vill Shaq fortsätta att förbättra sig

Dessutom finns det en “rädsla” i synnerhet som håller honom på träningsspåret.

Shaquille O’Neal siktar på högre mark

Under hans tid i NBA blev Los Angeles Lakers-legendarens fysik successivt sämre. Efter en punkt hade hans största tillgång blivit hans största svaghet. Men sedan pensioneringen har O’Neal insett vikten av hälsa och fitness.

Genom sitt erkännande var han långt före 400-pundsgränsen. Men genom beslutsamhet har han fått ner märket till nära 350. Så mycket att törstfällor nu blir en del av ekvationen för honom.

Miami Heat-legenden är dock inte en som nöjer sig med något mindre än perfektion. Dessutom finns det en speciell motivation bakom hans nuvarande bantningsväng. “Jag gillar att se riktigt bra ut, och jag gillar att ta semester eftersom jag fortfarande har modellen som en fantastisk idrottsman.”

Trots ett litet bakslag har Shaquille samma mål i tankarna. En, som låter honom kringgå farthinder. “Jag tog ledigt ungefär två månader men jag kommer att gå tillbaka…Mitt mål är att ta av mig tröjan och ha ett helt 12-pack…Det är mitt mål. Jag gillar att bli motiverad och sedan när jag ser lite vinster så är jag som, okej, jag är bra.”

Naturligtvis finns det en standard som O’Neal inte vill falla till. “Så länge jag inte har CB-OTBB… Det är Charles Barkley Over-the-Belly Belt. Jag vill inte ha det syndromet. Det du ser just nu är platt. Så om jag någonsin får CB-OTBB kommer jag att bli upprörd.”

Med sina senaste bilder långt ifrån CB-OTBB, sa han till budbäraren, O’Neal kan vila tryggt med vetskapen om att barometern är långt borta.

Shaquille O’Neals törstfällande tendenser

Under ett podcastframträdande gjorde O’Neal det klart att hans bar överkropp verkligen var törstfällor. Även om det inte gav ett rakt svar, räckte tipset från världens finaste 50-åring. Tydligen, vid 51, fortsätter samma tradition.

Men även om han uppenbart erkänner dem som törstfällor, är det arbete som den 4-faldiga mästaren har lagt ner på sin kropp lovvärt. Nu långt ifrån sina dagar med hälsoskräck kan den store mannen vila bekvämt.

Men med rädsla överhängande och höga förväntningar på honom själv är himlen gränsen för O’Neals transformativa resa.

RELATED ARTICLES

Mest populär