Wednesday, February 28, 2024
HemNBAEfter Ushers konsert är A'ja Wilsons ess redo att krascha TV-värdens program...

Efter Ushers konsert är A’ja Wilsons ess redo att krascha TV-värdens program med 200 miljoner dollar

2023 års WNBA-mästare, A’ja Wilson och Las Vegas Aces är fortfarande i rampljuset. Från att gå på intervjuer och poddar till att njuta av konserter, mästarna gör det bästa av sin glädjeåkning. Och de planerar inte att sluta än. Efter att Aces tog över Ushers konsert “My Way” i Las Vegas, är deras nästa mål en av de största familjeshowerna.

Amerikas favoritvideo idag

Aces visar sin roliga sida för fansen och har nu satt ingen mindre än Steve Harvey på sin radar. Precis som i söndags uttryckte de sitt intresse för att medverka i Harveys show “Family Feud”.

Vegas Girls uppsättning för Family Feud

Las Vegas Aces-stjärnan Kiah Stokes tog nyligen till X för att uttrycka hennes och lagets intresse för att göra ett framträdande i programmet. Hon sa, “Kan vi (essarna) gå på familjefejd?? Vem fick Steves nummer?”

Inlägget satte igång Ess. Sydney Colson svarade humoristiskt, “Vi skulle göra det mesta .”

Medan Alysha Clark visade sin entusiasm lade till, “räkna med mig!!!!!” Chelsea Gray, som bygger på vad Stokes sa, skrev, “Wordddd!!!”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Las Vegas Aces (@lvaces)

A’ja Wilson blev upphetsad av den här idén och med full energi sa hon, “Låt oss goooooo!! Jag är nere någon låt Steve veta!!”

Vem är den lägst betalda WNBA-spelaren 2023? Var står löneskalan mot NBA?

Även om Stokes kan ha utlöst den här idén, visar lagets lekfulla skämt att de är med. Och när Essen visar upp sitt intresse i det fria, väntar fansen ivrigt på att se om Steve Harvey kommer att välkomna WNBA-mästarna till “Familjefejden” ‘ skede. Noterbart var att Aces tidigare deltog i Ushers Vegas-konsert strax efter att ha säkrat en felfri seger den här säsongen.

Champions 2023

Las Vegas Aces vann säsongens mästerskap genom att visa världen vilka som är de riktiga krigarna i den här ligan. Men de vann inte bara ringen, de vann också fansens hjärtan genom att visa dem sann atletanda.

Essen gick mot New York Liberty i en bäst-av-fem-serie och vann tre av fyra matcher de spelade. Även efter att ha fått Kelsey Plum att spela med ett brutet finger och två av de mest avgörande spelarna i laget, Chelsea Gray, och Kiah Stokes ur spelet på grund av fotskador, stod de starka och vann denna serie dominerande.

Med en show som Aces, väntar fansen på säsongen 2024 för att se dem tillbaka i aktion.

RELATED ARTICLES

Mest populär