Saturday, December 9, 2023
HemNFLEfter USC Trojans Coach's Exit, släpper Caleb Williams chockerande nyheter om Bills...

Efter USC Trojans Coach’s Exit, släpper Caleb Williams chockerande nyheter om Bills Coach som ersatts av J. Brady

Efter avskedandet av deras defensiva samordnare har USC Trojans QB Caleb Williams ytterligare en nyhet att dela med sina följare. Den här säsongen har varit hård mot både huvudtränare och assistenter eftersom en annan liknande USC-incident just ägde rum. De senaste trendnyheterna är avskedandet av Ken Dorsey, som hade tjänat Buffalo Bills som quarterback-tränare innan han tillträdde sin position som lagets offensiva koordinator 2022.

Precis som Caleb Williams och trojanerna led ett sorgligt öde under sin tidigare defensiva koordinator, lider Buffalo Bills ett liknande öde på den offensiva fronten. Hittills har Bills bara fem vinster av tio matcher och ligger på andra plats i AFC East. Efter deras andra raka nederlag i händerna på Denver Broncos i den senaste matchen sparkade huvudtränaren Sean McDermott Ken Dorsey och hittade hans ersättare.

Caleb Williams firar Joe Bradys tillfälliga offensiva koordinatorposition

I en ny IG-berättelse ger Heisman Trophy-vinnaren Caleb Wiliams en shout-out till Bills quarterback-coach Joe Brady som lagets tillfälliga offensiva koordinator. Han skrev, “Joe B Hell yeah.” Buffalo Bills publicerade följande deklaration på sitt IG-konto: “Vi har befriat offensivkoordinatorn Ken Dorsey från hans uppgifter. Quarterbacks tränare Joe Brady kommer att fungera som tillfällig offensiv koordinator.”

Beskedet om Ken Dorseys uppsägning och Joe Bradys nya position kom efter Bills dystra förlust med 24-22 mot Broncos på måndagskvällen. I den senaste matchen vände Bills bollen fyra gånger med fyra droppar. Enligt Sean McDermott avslutades detta beslut efter att ha diskuterat lagets önskan om ökad energi och självförtroende.

Vad gör USC-trojanerna så speciella för Hall of Famer OJ Simpson?

Ken Dorsey kom in som Bills offensiva koordinator för att ersätta Brian Daboll, som fortsatte med att bli New York Giants huvudtränare. Men under hans coachning drabbades Bills av 21 % av körningarna, vilket resulterade i en omsättning sedan vecka 5, vilket ledde till att stjärnan QB Josh Allen fick 14 omsättningar och 11 avlyssningar. Sean McDermott sa: “Det är inte bara efter två eller fyra matcher. Det är hela säsongen vid det här laget.” Men huvudtränaren är hoppfull om Joe Bradys nya roll som Bills offensiva koordinator.

Från quarterbacktränare till tillfällig offensiv koordinator

Joe Brady fungerade som offensiv koordinator på Carolina Panthers 2020-2021 innan han började som quarterback-tränare för Buffalo Bills 2022. Nu kommer han att ta på sig positionen som tillfällig offensiv koordinator för Bills. Men det intressanta här är att han fick sparken som offensiv koordinator innan slutet av sin andra säsong med Panthers under tränaren Matt Rhule, precis som Ken Dorseys avsked under andra säsongen.

Men Joe Brady har många spelares gunst. Huvudtränaren Sean McDermott sa: “En del av detta är en projektion och vill också se vad (Brady) kan göra i den här rollen. Han har en nära relation med Josh som quarterbacktränare, och vi har pratat… Han har några idéer och vi får se vart det går härifrån.” Precis som Caleb Williams stödde Joe Brady, tog även Cincinnati Bengals quarterback Joe Burrow en fast ställning för att stödja J. Brady. Han säger att han är “häftig” och “mycket kreativ” och att han inte har något annat än kärlek till honom.

Så långt som säsongen går har Joe Brady fungerat bra som quarterback-tränare för Bills. Trots sitt tveksamma förflutna och med tanke på det stöd han har från stjärnspelare som Caleb Williams kommer J. Brady att få en chans att bevisa sig själv när Bills möter New York Jets på söndag.

RELATED ARTICLES

Mest populär