Thursday, November 30, 2023
HemTennisEfter sin pensionering gör Roger Federer ett speciellt framträdande med sin mor...

Efter sin pensionering gör Roger Federer ett speciellt framträdande med sin mor Lynette Federer vid ett premium champagneevenemang

Roger Federer har stöttat många ikoniska varumärken under sin karriär. En av de mest påkostade årgångschampagneproducenterna i världen representeras av tennisstjärnan. Den prestigefyllda vingården Moet & Chandon i Frankrike höll ett evenemang för att fira lanseringen av specialutgåvor av flaskor av deras ikoniska champagne.

Roger Federer, den 20-faldiga Grand Slam-vinnaren, prydde evenemangets första dag med en mycket speciell gäst. Sedan 2012 har den schweiziska Maestro varit medlem i Vintage Champagne Group och har deltagit i ett flertal kampanjer för att marknadsföra den franska vingårdens eftertraktade drycker.

Roger Federer deltar i ett vingårdsevenemang

Den 20-faldige Grand Slam-mästaren deltog nyligen i ett evenemang som arrangerades av det välkända franska champagnemärket Moet & Chandon. Federer och hans mamma, Lynette Federer, var bland de mest framstående figurerna som prydde evenemanget.

😍 Moet & Chandon #Zürich

Christopher Stuehn pic.twitter.com/Ygdt8NLJxn

— Kom igen Roger (@federermoment) 29 november 2022

Under evenemanget kompletterade den tidigare världsettan sin mammas svarta topp genom att ta på sig en snygg svart kostym.

DYK DYPARE

Tillsammans med att delta i evenemanget gav den schweiziska Maestro en Tal och nämnde vingården. Den före detta tennisstjärnan hänvisade till denna enorma sammankomst som en av de bästa festerna och uttryckte sin uppskattning av sådana evenemang. Detta är ett av de första stora evenemangen Federer har deltagit i sedan han lämnade den professionella kretsen. Efter att ha spelat sin sista dubbelmatch tillsammans med sin

Moet & Chandon hedrade Federer mer än en gång

Det franska företaget hedrade tennisspelaren med en video. Den inkluderade tennisstjärnans livshistoria och intervjuer med flera välkända personer, som Siya Kolisi, en rugbyspelare, och tennislegenderna Rod Laver och den schweiziska Maestros rival på banan, Rafael Nadal.

Tidigare släppte vingården en specialkollektion 2018 för att hedra Federers 20 år på ATP-touren. Den exklusiva kollektionen inkluderade 20 magnumflaskor för den före detta tennisspelaren med etiketten “Greatness since 1998.” Den schweiziska maestro har varit medlem i det franska varumärket i cirka tio år.

RELATED ARTICLES

Mest populär