Monday, February 26, 2024
HemNBAEfter Shaquille O'Neals storleksbekännelse avslöjar miljonärrapparen varför 7ft Giant var en utmaning...

Efter Shaquille O’Neals storleksbekännelse avslöjar miljonärrapparen varför 7ft Giant var en utmaning för honom

Shaquille O’Neals favoritrappare gav honom en speciell kedja i oktober i år. The Big Man är vän med några av de största namnen i musikbranschen. Shaqs egen erfarenhet som rappare bidrar också till att höja hans position i världens mest skärande industri. Men trots en fantastisk relation med Rick Ross är Shaq en svår person att ge något till.

Amerikas favoritvideo idag

Månader efter att ha gett den “stora homien” en speciell Maybach Music Group-kedja, öppnade Ross upp om svårigheterna med att ge någonting till Shaq. Under ett samtal nyligen med People avslöjade miljonärsrapparen hur han säkerställde att kedjan passade bra för 7’1-jätten.

Shaquille O’Neals favoritrappare ger honom en kedja

Shaq är en av de mest skickliga idrottarna som har kommit ur ligan. Men även efter alla hans prestationer på banan, drev hungern inom Big Man honom att utforska olika områden. Shaq stoltserar med en platinasäljande skiva, samarbeten med några av de största namnen inom musiken och världsomspännande popularitet för saker även utanför basket. På senare tid har han tagit upp sin DJ på större allvar. Den 4x NBA-mästaren var nyligen på turné och framförde sina dubstep-inspirerade set för fans över hela världen. Tillsammans med sina uppdrag fick han en speciell gåva från sin favoritrappare.

Ross sa att om han gav Shaq någon annan kedja så skulle det se konstigt ut på honom, med tanke på storleken på Big Man. Det är därför rapparen tyckte att han borde få något gjort som inte bara skulle vara en representant för hans MMG-grupp utan också skulle se bättre ut på sin gamla vän. Ross sträckte ut handen till sin juvelerare och sa “Låt oss tredubbla det. Det är ingen budget. Detta för den stora homien, Shaq Diesel, Shaq Fu. Du vet vad jag menar?” Shaq & Kobe-rapparen var mycket nöjd med slutprodukten då han lade upp en bild på honom med Shaq, med nämnda kedja i handen.

“Body Bags!!!”: LeBron James ansluter sig till Shaquille O’Neal och NBA-världen i att gå Berserk över den nya “Shaq and Kobe”-låten från Rick Ross och Meek Mill

Shaquille O’Neal var över månen

Det finns inget som Shaq inte har. Men även för en så rik och duktig som honom var det ett lyckligt ögonblick att få en gåva från någon som Ross. På bilden som Ross postade kan vi se Shaq le öra mot öra när han tar emot den ikoniska kedjan av Ross musikbolag.

Rapparen sa “Han fortsatte att sms:a mig de närmaste dagarna”, och att varje ansträngning som gick in i detta var värt det.

RELATED ARTICLES

Mest populär