Wednesday, December 6, 2023
HemMMAEfter Ronda Rouseys klagomål tog Michael Phelps sitt ledarskap mer seriöst trots...

Efter Ronda Rouseys klagomål tog Michael Phelps sitt ledarskap mer seriöst trots ett annat tillvägagångssätt av Serena och Venus Williams i OS i London

Michael Phelps är en olympisk legend genom tiderna. Den talismaniske simmaren har 28 OS-medaljer. 23 av dem är guld. Framgången gör honom till den största olympian genom tiderna. Michael Phelps var dock en introvert och gillade inte att interagera mycket med sina lagkamrater. Det var först i hans senaste OS som Michael Phelps spenderade tid med sina lagkamrater och delade sina erfarenheter med dem.

Denna förändring skedde först efter andra Olympian Ronda Rousey uttryckte hur hon kände Phelps att snubba interaktion med andra olympier var “irriterande”. Andra lagkamrater hade också delat erfarenheter om hans tid med Michael Phelps.

DYK DYPARE

I en interaktion med media, Ronda Rousey sa, “Michael Phelps behövde sin egen privata del av klubben för att vara som privat för honom,” och pratade om en fest som hände under OS i Peking, där både Ronda Rousey och Michael Phelps var närvarande. “Alla dessa NBA-spelare är en större sak än den här killen, och de umgås med resten av oss.” hade hon lagt till.

Ronda Rousey fick Phelps att kliva upp

Ronda Rousey är tvåfaldig olympier och bronsmedaljör i judo. Hon höll inte sina känslor för sig själv och pratade om Michael Phelps att vara svårfångad. Hon var inte den enda. Michael Phelps lagkamrat Tyler Clary hade liknande känslor.

I sina sista OS i London, Phelps tog mer tid att koppla av och umgås med sina lagkamrater. Han tävlade i 7 tävlingar istället för de ansträngande 8 tävlingar han deltog i Peking. Phelps sa: “Vi är mycket mer avslappnade den här gången, inte bara jag själv utan som ett team, bara att kunna sitta och bara prata om våra erfarenheter och vad vi kan se fram emot att behöva hända när vi” åter runt poolen,”

Michael Phelps stannade i Olympic Village, till skillnad från Williams

För att undvika interaktioner och autografförfrågningar från andra olympier, gillar basketlaget och tennisstjärnorna Serena Williams och Venus Williams brukade hålla sig borta från den olympiska byn. Simmare Brendan Hansendock krediterade hans extraordinära lagkamrat för att stanna i spelbyn.

Michael Phelps fick aldrig formell skolgång, så han visste inte om lagets första filosofi. Han var nöjd med att vara sig själv och fokusera på sina mål. Han var också mycket hårt styrd av sitt team och fortsatte att röra sig på trånga platser. Allt detta sagt och gjort. Maestro kommer att förbli en legend för olympier över hela världen. Om Ronda Rousey gjorde honom till en bättre ledare och det var en fördel för USA:s simlag. Visste du om den här aspekten av Michael Phelps karriär?

RELATED ARTICLES

Mest populär