Saturday, December 9, 2023
HemNFLEfter rasande attacker på Gisele Bündchen riktar Antonio Brown sig nu mot...

Efter rasande attacker på Gisele Bündchen riktar Antonio Brown sig nu mot Tom Bradys personliga tränare – Sportprat

Återigen har Antonio Brown tagit skott på sin före detta lagkamrat, Tom Brady. Den före detta Buccaneer har verkat ha gjort det till sin personliga agenda att förtala Brady och allt som har med honom att göra.

Brown har gått av på sin ex-lagkamrat. Rapparen hade ständigt bombarderat sociala medier med förtalande inlägg. han stannade inte vid någonting och använde människor nära Brady för förtal.

Antonio Brown och hans senaste förtal

Tidigare hade Antonio Brown lagt upp bilder på Bradys ex-fru, Gisele Bündchen, som var ganska respektlösa. Han hade använt redigerade bilder på Bündchen, utan sammanhang på nätet. Han hade också lagt upp bilder på Gisele som kramade honom efter en match för att ta ett slag mot Tom Brady.

Efter att ha gått efter Gisele verkar Brown nu rikta in sig på Bradys personliga tränare, Alex Guerrero. Guerrero har varit Bradys tränare i mer än de senaste 15 åren. Han hade hjälpt Brady med hans smidighet, motståndskraft i människokroppen och övergripande välbefinnande för Bradys prestation i fotboll. Han hjälpte också quarterbacken med den kunskap han behövde för att lansera Bradys hälsovarumärke, TB12. Men nyligen beslutade AB att förtala tränaren och hans meriter baserat på vilket Brady gick för att lansera sitt varumärke. Antonio Brown tog sikte på tränarens bakgrund inom medicin.

Alex Guerrero fick en magisterexamen i traditionell kinesisk medicin

Samra University i Los Angeles, Kalifornien, en institution som stängdes 2010, sedan Kalifornien upplöste Bureau of Private Postsecondary and Vocational Education Board 2007

— AB (@AB84) 28 november 2022

AB postade en tweet om tränaren i ett försök att visa upp vad han anser är legitima bevis mot Guerrero. Detta kom efter att AB hade postat ytterligare en tweet, där han hävdade att tränaren hade skadat spelare med sin behandling.

Tänkte att ni alla kunde hitta någon som gör det jag gör @Buccaneers @TB12sports

Jag väntar fortfarande förlåt ahhhhh pojkar

Vad händer Alex Scam Guerra

borde ha gått på college ta en examen u skada spelare och ta dubbel ersättning utan utbildning

gör glada fotmassage

— AB (@AB84) 28 november 2022

Han indikerade också att Brady and the Buccaneers inte skulle kunna hitta någon som kan vara en bred mottagare lika bra som han. Ex-wide-mottagaren håller inte tillbaka när han tog skott på Bucs’ quarterback.

Brown och hans tidigare bilder

Brown och Bradys fejd har pågått ganska länge. Efter att Brown hade anklagat Bucs för att pressa honom att spela efter sin skada, hade Brown släppts från Buccaneers. Sedan dess har AB postat förtalsinlägg på olika sociala medieplattformar. På sitt klassiska sätt hade Brown postat nästan otydliga tweets om Brady. Dessa tweets sträckte sig från anklagelser till vanliga billiga bilder.

Även om det verkar som om det inte är något nytt att gräva efter Brady, är det svårt att förstå att de båda en gång var lagkamrater och bra på det. Men efter att ha tagit skott på Bradys tränare, vem kommer AB att rikta in sig på härnäst?

RELATED ARTICLES

Mest populär