Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuildingEfter otaliga jämförelser mellan Kendal Jenner och henne hoppar den ryska fitnesssensationen...

Efter otaliga jämförelser mellan Kendal Jenner och henne hoppar den ryska fitnesssensationen själv på tåget

Fitness influencer Vladislava Galagan publicerar alltid de senaste uppdateringarna på sitt Instagram-konto för att hålla sina fans uppdaterade om vad hon gör. Hon är känd som Kendall Jenners dubbelgångare eftersom denna fitnessmodell och influencer ser fantastiskt vacker ut med en fysik som Wonder Woman. Inte bara det, hon är också intresserad av cosplay och har klätt ut sig till animekaraktärer tidigare också. Däremot var hon alltid tyst om hur folk jämförde henne med det berömda Kardashian-syskonet.

Slutligen bestämde sig Galagan för att uttrycka sin åsikt om att bli jämförd med en av toppmodellerna i branschen.

Vladislava Galagan tar upp Kendall Jenner-jämförelserna

I sitt senaste Instagram-inlägg bestämde hon sig för att göra ett collage av Kendall Jenner och sig själv. På vänster sida var det syskonen Kardashian som är supermodell och miljonär. På andra sidan stod fitnessmodellen och bodybuildingmästaren själv. Hon rubricerade roligt inlägget och sa: “90 Day Transformation! @kendalljenner.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Vladislava Galagan (@vladigalagan)

Vad hon antydde var att om Kendall Jenner hade en 90-graders förvandling så skulle hon bli henne. Till och med kommentarerna var fyllda med åsikter om samma och roliga kommentarer som “Ny show … Pumping Up with The Kardashians.”

Läs mer: “Lara Croft!”: Lifting Community jämför rysk kroppsbyggare med huvudpersonen i populära spelfranchise som har sålt över 95 miljoner exemplar

Fans uttrycker alltid sin förvåning och åsikter om den ryska bodybuilding-modellen. Förutom att jämföra henne med Jenner, har fans tidigare också gett henne många idéer för att göra olika cosplay av andra kända karaktärer, som Lara Croft.

Vladislava Galagan som Lara Croft

Hon var en gång klädd i en komplett svart gymoutfit i ett Instagram-inlägg och det gjorde fansen entusiastiska. Detta för att de ville se henne som nästa Lara Croft. Överraskande nog gav Galagan sina fans en inblick i hur hon skulle se ut som Lara Croft.

Hon lade upp videor och bilder på hur hon omfamnar Tomb Raider-karaktären och laddade upp videor av sig själv på bågskyttebanan och lärde sig sporten av en professionell instruktör. “Träning i bågskytte för Tomb Raider”, sa kroppsbyggaren.

Så uppenbarligen älskar hon att lyssna på sina fans och följa deras önskemål även denna gång att hon äntligen gjorde ett collage av sig själv och Kendall Jenner och bestämde sig för att ladda upp det för sina fans. Vad tycker du om denna fantastiska träningssensation på sociala medier?

Inlägget Efter otaliga jämförelser mellan Kendal Jenner och henne, Russian Fitness Sensation Hops on the Bandwagon Herself dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär