Saturday, December 9, 2023
HemBasketballEfter offentlig ursäkt från Shaquille O'Neal, avslöjar exfru Shaunie anklagelser om att...

Efter offentlig ursäkt från Shaquille O’Neal, avslöjar exfru Shaunie anklagelser om att stjäla och fuska från sitt nervösa förflutna

För ett tag sedan på Pivot Podcast tog Shaquille O’Neal på sig det fulla ansvaret för misslyckandet i hans äktenskap med ex-fru Shaunie Henderson. Han påstod sig ha haft fel under åren av deras äktenskap eftersom han misslyckades med att skydda henne i tider av nöd. Shaq erkände vidare, “Hon var fantastisk, det var hon verkligen. Det var allt jag.” Under tiden, nyligen, berättade Shaunie om Shaqs bekännelser och hennes historia under ett VH1-inslag.

Efter fem års gifta slutfördes Shaq och Shaunies skilsmässa 2011. Paret har fyra barn tillsammans. Medan deras skilsmässa var en offentlig angelägenhet, lyckades duon förbli goda vänner och vänskapliga medföräldrar. Med det sagt öppnade Shaunie nyligen upp om de utmaningar hon ställdes inför under skilsmässan. Hon berättade också om sin reaktion på Shaqs erkännande.

Shaunie berättar om sitt förflutna med Shaquille O’Neal

På sin VH1-show, Shaunie & Keions Destination “I Do”, sa Shaunie att hon är tacksam för att Shaquille O’Neal tog ansvar för deras förhållandes undergång. Men hon sa: “Jag kanske bara önskar att det hade hänt för länge sedan.”

Senare förklarade Shaunie att även om hon var nöjd med Shaqs bekännelse, väckte det fram många svåra minnen. Hon specificerade att allmänheten hade anklagat henne för det misslyckade äktenskapet. Vidare anklagades Shaunie också för otrohet och att ha stulit Shaqs pengar. “Att ha affärer och bli anklagad för att stjäla pengar – alla typer av saker som folk sa,” sa hon.

Hon tillade, “Jag behövde att han stod upp för mig då.” Shaunie har dock inget emot Shaq eftersom hon är på en lyckligare plats nu. Den tidigare exekutiva producenten av Basketball Wives nämnde också att Shaqs bekännelse var något som barnen behövde så att de kunde få avslutning och förstå hela bilden.

Shaunie har gått vidare

Samtidigt som Shaunie är god vän med Shaq har Shaunie gått vidare. Hon gifte sig nyligen med pastor Keion Henderson i ett vackert bröllop. I en intervju med People Magazine sa Shaunie, “ärligt talat är jag den person som trodde att jag aldrig i min livstid skulle uppleva en kärlek som denna.”

Å andra sidan är Big Diesel glad för hennes skull. Faktum är att han också för ett tag sedan framförde sina lyckönskningar till det nya paret i sin podcast. Medan Shaq inte har träffat Shaunies man, skickade Shaunie en bröllopsinbjudan till honom.

Men på VH1-showen sa hon att hon inte menade det. Med det sagt var hon säker på att Shaq inte kommer att närvara vid bröllopet eftersom han sa till henne, “Nej, det är din dag.”

Vad tycker du om Shaquille O’Neals bekännelse? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär