Tuesday, February 27, 2024
HemGymnasticsEfter ny färdighet släpper Sunisa Lee en annan överraskning för fansen i...

Efter ny färdighet släpper Sunisa Lee en annan överraskning för fansen i den senaste uppdateringen

Gymnasten Sunisa Lee har varit borta från gymnastiken mot senare delen av 2023. Men hindrade det henne från att samla kärlek och stöd? Nej. All-around-guldmedaljören i Tokyo-OS 2020 har lidit av en njursjukdom, men hon är redan på en återhämtningsresa. Att sitta ute på back-to-back mästerskap har gjort det möjligt för hennes landsmän att sopa titlar. Men med Lees OS-återkomst i år kommer de att behöva slita eftersom hon har en ny valvfärdighet att satsa på.

Att vara uppmärksam på hennes gymnastikträning innebar inte att hon hoppade över sociala medier. När 20-åringen överöstes med fankärlek och firar sin helande safari, har 20-åringen också gjort stora framsteg inom sin partnerskapsdomän. Men en allians stack ut särskilt, som nästan är ett känt namn nu.

Sunisa Lee avtäcker GK Elites senaste trikålinje

Lee tog till sitt Instagram-handtag för att lägga upp en rosa och lila trikålinje, som perfekt förkroppsligar hennes livliga natur. Bildtexten säger: “@gkelite x @sunisalee-kollektionen ni alla har bett om är äntligen här!! *lägger till i kundvagnen* #ad#partnership#gkelite”. Vid sidan av stora namn som Simone Biles, Jordan Chiles och Jade Carey, världens ledande varumärke inom gymnastikkläder, har Lee välkomnats i all sin glans. Hon använde ofta sin sociala medieplattform för att uttrycka sin tillbedjan för GK Elite, och visades också med dem på en ny Instagram-rulle.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Sunisa Lee (@sunisalee)

Med blåa trikåer dök fenomenen upp i en karusell samtidigt som de utstrålade sportsmannaanda. Trikåerna från GK Elite går utöver alla vanliga gymnastikkläder. Gymnasterna brainstormar med laget genom att designa trikåerna, samtidigt som de ser till att de sitter i linje med ungdomarna. Med fångstlinjen “Season to Shine: Athlete Edition” uppmanar dessa trikåer alla gymnaster att bära det ikoniska självförtroende som tillverkarna har. Men var började Lees resa med mode?

Lees partnerskap går tillbaka till 2021

Att vara fashion forward är en viktig faktor inom den gymnastiska domänen. Så, för att hänga med i trenderna samtidigt som hon var en inspirerande figur, slog Sunisa Lee ihop händer med GK Elite 2021. Hållande hand med PrettyLittleThing lanserade hon sin första trikåkollektion 2022.

LÄS MER: Suni Lee retar stor gymnastikuppdatering efter att ha påstått att hon saknar sporten

Sedan dess har hennes kreativitet bara ökat. Efter att NCAA uppdaterade den nya regelboken där idrottare kunde tjäna pengar på NIL-affärer, fanns det ingen återvändo. “Jag älskar mode så mycket och när jag inte är i min trikå älskar jag att sätta ihop looks”, sa hon, som alltid drömt om att designa sina egna kläder. I de kommande OS i Paris siktar Lee på att namnge Jaeger alias “The Lee”.

Inlägget After New Skill, Sunisa Lee Drops Another Surprise For Fans in Senaste Update dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär