Tuesday, February 27, 2024
HemWweEfter nio månaders väntan delar Alexa Bliss med sig av nyheten om...

Efter nio månaders väntan delar Alexa Bliss med sig av nyheten om hennes dotters födelse; In-Ring-returdatum fortfarande okänt

Det är dags för ett firande i WWE när Alexa Bliss delade stora nyheter på sitt senaste inlägg på sociala medier.

Amerikas favoritvideo idag

32-åringen spillde att hon var gravid med sin man Ryan Cabrera för sex månader sedan. Och idag avslöjade hon äntligen att bebisen har landat på jorden säkert den 27 november.

Bliss sågs senast i den kvadratiska cirkeln i Royal Rumble 2023 och sedan tog hon uppehåll. WWE:s kreativa team var tänkt att bygga något åt ​​henne tillsammans med Wyatt och farbror Howdy. Men eftersom det inte kunde förverkligas började fansen ana att det fanns mer i historien än bara en kreativ eftersläpning, och nu har anledningen blivit kristallklar för alla.

I den senaste tillkännagivandevideon sågs Ryan Cabrera i sin coola “tjejpappa” den där vataren medan han bar hem den nyfödda med Foxy Lady av Jimi Hendrix ringande i bakgrunden.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ryan Cabrera (@ryancabrera)

Vi är dock fortfarande omedvetna om Alexa Bliss’ tidslinje för återkomst i ringen. Men för nu är det dags att gratulera den nyblivna mamman till hennes nya strävan

RELATED ARTICLES

Mest populär