Saturday, January 28, 2023
HemeSportsEfter Naruto och Dragon Ball Z kan My Hero Academia Crossover ta...

Efter Naruto och Dragon Ball Z kan My Hero Academia Crossover ta sig till Fortnite Universe i december

Fans njuter av den senaste säsongen av Fortnite. Kapitel 4 kom och förde med sig många nya skal och ett helt nytt tema. Det gav också en ny och förbättrad Fortnite-upplevelse.

Den här nya versionen körs på Unreal Engine 5.1 och ger mycket bättre bilder och mer konsekvent prestanda. Annat än det verkar det som att Epic Games har mycket planerat för Fortnite-spelare när det gäller innehåll också.

Fortnite Chapter 4 tar med sig helt nytt crossover-innehåll

När kapitel 4 lanserades såg vi The Witcher’s Geralt, Doom Slayer från spelserien Doom. Och folk var verkligen glada över att se att dirtbikes äntligen lades till spelet. Och slutligen, många MrBeast-fans var glada över att se deras favoritpersonlighet på internet göra ett framträdande i Battle-passet också.

Men det visar sig att det finns ytterligare en crossover som Epic Games för närvarande håller hemlig. Den nyligen populära Fortnite-källan Shiina har avslöjat att Fortnite skulle få My Hero Academia-skins den 16 december.

De fick tag på japaner

Kina sa, “Eftersom jag inte till 100 % kan bekräfta releasedatumet med min egen information, markerar jag den här läckan som ett rykte för nu.” Om läsarna kommer ihåg, märkte vi också en del My Hero Academia-innehåll i den filmiska trailern för Chapter 4.

Och den här nyheten har ett antal fans som är väldigt glada. My Hero Academia är en populär japansk superhjältemangaserie som senare gjordes till en animeserie. Båda är mycket populära i anime-communityt.

My Hero Academias ankomst har fans nyfikna

Även om det här ryktet har fått fansen att hyppa, undrar många över innehållet som den här uppdateringen skulle föra med sig. Fortnite-communityt förväntar sig alltid några galna nya tillägg och crossovers till spelet.

vi vill ha nagatoro istället

— yuri (@GRlFFS) 7 december 2022

Är det bara Deku eller andra karaktärer också?

— Zane (@Ziloqn) 7 december 2022

Är detta på V-Jump?

— Marx da Simplistic (@SimplicityMarx) 7 december 2022

Behöver HONOM ♿️♿️ pic.twitter.com/AHowHOAs0O

— yocrayonOnTT (@yocrayonOnTT) 7 december 2022

Det är detta som håller spelet intressant för fansen att fortsätta komma tillbaka. Och ankomsten av populära franchises som My Hero Academia innebär att spelare kan förvänta sig ännu fler anime-crossovers i framtiden.

SE DETTA NU – Avslöja de största hemligheterna i Fortnites senaste kapitel 3 säsong 2

Tidigare hade franchiseföretag som Naruto och Dragon Ball Z också gjort framträdanden i spelet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär