Thursday, November 30, 2023
HemNFLEfter kort andrum, frustrerade Tom Brady och skadade Aaron Rodgers tillbaka till...

Efter kort andrum, frustrerade Tom Brady och skadade Aaron Rodgers tillbaka till ruta ett med skakande förluster i måste-vinn-säsongen

NFL titans, Tom Brady och Aaron Rodgers är under skanning. Tidigare kämpade de sig igenom negativitet med självförtroende. Den dominerande duon kämpade hårt. Anmärkningsvärt nog ledde det till en omsvängning av förmögenheterna för deras lag, som den minnesvärda comebacken av TB12 i Super Bowl LI för Patriots.

NFL 2022 har dock varit olönande för båda superstjärnorna. En gång stämplade som slutspelsutmanare, kämpar vinnarna i Bays och Super Bowl XLV för segrar. Anmärkningsvärt är att många fans ropar ut legenderna som är i slutet av sin karriär.

Tom Brady och Aaron Rodgers drabbades av en stor vägspärr i vecka 12

Tom Terrific hade satt ett unikt rekord innan vecka 12-matchen mot Browns. BOTEN hade 218-0 när han var före med sju eller fler poäng under de två sista minuterna av regleringen. Den anmärkningsvärda bedriften slutade dock på FirstEnergy Stadium, när Kevin Stefanskis män vann en 23-17-seger över Bucs på OverTime. Den anmärkningsvärda förlusten är anmärkningsvärd eftersom den talade om Todd Bowles lags bristande beredskap att ta itu med att stänga matcherna.

Vecka 12 hade för övrigt blivit från dålig till sämre för A-Rod. 38-åringen hade bekräftat allvaret av hans högra tummeskada förra veckan. Men han verkade oberörd att komma in på planen för Eagles-drabbningen. Men halvvägs drabbades 38-åringen av en snedskada och gick tillbaka till de nedstämda Packers omklädningsrum. Den fyrfaldige MVP-vinnaren dök upp i smärta när han gjorde den långa promenaden tillbaka. Föga överraskande förlorade Matt La Fleur och hans män matchen med 40-33.

Pensionsförhandlingar hägrar efter säsongen 2022 under pari

Flera fans undrade på Twitter om de hade sett den sista matchen av Aaron Rodgers. Dessutom finns det rapporter om att TB12 kan ansluta sig till Fox News som ledande NFL-analytiker för en lukrativ affär på 375 miljoner dollar under nästa säsong.

DYK DYPARE

Men hardcore-fans av de två superstjärnorna tror att duon inte bara vill gå iväg i tider av nöd. Men de kämpar hårt för att hålla sina lag i en säkrare position. Kan de rädda titanerna hålla besvikelsen åt sidan och göra en sensationell comeback? Fansen väntar på en vändning.

RELATED ARTICLES

Mest populär