Sunday, December 10, 2023
HemMMAEfter Joe Rogan har Conor McGregor hittat sin nya "tick" och det...

Efter Joe Rogan har Conor McGregor hittat sin nya “tick” och det är inte Khabib Nurmagomedov

Conor McGregor är notoriskt känd för sin rivalitet med Khabib Nurmagomedov. Även om duon tekniskt sett avgjorde det i Octagon, fortsätter rivaliteten fortfarande. Den tidigare dubbelmästaren gick till och med till attack Joe Rogan och kallade honom en “tick”. Överraskande nog hittade fightern ännu en fästing.

Nyligen släppte “Notorious” en uppsjö av tweets som riktade sig till Anthony Smith. Smith hävdade det McGregor gick på någon sorts steroid. Fightern tog dock illa upp och slog ut med Twitter.

Conor McGregor hittade en ny fästing

Branden antändes för länge sedan då Anthony ‘Lionheart’ Smith påstod att Conor McGregor gick på steroider. Han sa: “Alla som har brutit benet har tagit lång tid. Han verkar ganska läkt. Det stör mig bara att han får hoppa ur poolen, safta upp det han har saftat upp och sedan bara hoppa tillbaka i poolen och ingen kommer att säga skit om det.”

Hahahaah ta bort det från din lilla bock. Brutna ben min bollox. Pinsam! https://t.co/JevtXKWw8H

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 26 november 2022

Den tidigare dubbelmästaren tog dock inte Smiths ord väl. McGregor retweetade nyligen ett videoklipp där “Lionheart” fördes bort efter sin skada i UFC 277. Han skrev, “Hahahaah gå bort den från din lilla fästing. Bröt benet min bollox. Pinsam!”

Jag trodde att du själv bröt benet i ditt senaste slagsmål lol din lilla knäpp. Din förlägenhet av en man! Håll mitt namn borta från din jävla mun. Sticka.

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 26 november 2022

The ‘Notorious’ skrev i en tidigare tweeta, “Jag trodde att du själv bröt benet i ditt senaste slagsmål lol din lilla knäpp. Din förlägenhet av en man! Håll mitt namn borta från din jävla kungmun. Sticka.” Vidare ifrågasatte han fräckheten hos Smed för att han kallade honom en fuskare.

Dessutom, McGregor hävdade att han gav allt till sporten och att han var den mest testade fightern inom stridssport. Däremot det faktum att den tidigare mästaren riktade in sig på någon annan än Khabib Nurmagomedovtog tag i UFC-fansen.

Conor McGregors tick med Joe Rogan

I den andra omgången av sin kamp med Nurmagomedov, McGregor dunkade den markerade motståndaren med sitt knä. Även om publiken jublade över handlingen, kallade Joe Rogan det “ett olagligt knä”. Utan tvekan tog “Notorious” anstöt och kallade UFC-kommentatorn för en dåre.

“Mystic Mac” sa: “Det var ett olagligt knä på huvudet på en jordad motståndare… Joe, din lilla idiot. Vad pratar du om “krossa det här och krossa det”? Vad krossades? Mitt knä i hans jävla ögonhåla ja?… “Det är ett knä till en jordad motståndare!” Ring polisen. jävla kung tick du.”

Men till slut gick matchen till Nurmagomedov med överlägsna grappling färdigheter och en undergiven McGregor. Även om rivaliteten mellan de två fighters hjälpte till att generera betydande intäkter, önskade fansen verkligen en revansch tidigare Nurmagomedov pensionerad.

Vad är dina tankar om McGregors rivalitet med andra UFC-fighters? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär