Sunday, February 25, 2024
HemNFLEfter Joe Burrows operationsuppenbarelse omger mörka moln Cincinnati Bengals efter Jake Browning-uppdatering

Efter Joe Burrows operationsuppenbarelse omger mörka moln Cincinnati Bengals efter Jake Browning-uppdatering

Cincinnati Bengals befinner sig i en quarterback-kris just nu, och de kommer att gå mot Jacksonville Jaguars om ett par dagar. Först var det Joe Burrow med handledsskadan, och nu skymtar mörka moln ovanför Jake Browning. Browning, som valdes in i Bengals i år som en rookie, var Bengals hopp om att ersätta deras QB1.

Amerikas favoritvideo idag

Ari Meirov kom ut med uppdateringar angående Bengals QB, Browning, och det redan kämpande Bengals-laget har ytterligare en buckla i sitt anfall. Bengalerna är i massor av problem just nu, och nej, det handlar inte om Jaguars-spelet. De utreds om Joe Burrow-skadan, och fler problem hopar sig.

Jake Browning och Joe Burrow drabbades av samma öde

Det är ett konstigt sammanträffande, eftersom Burrow och Jake Browning lider av samma skada. För en tid sedan fick Burrow en ledbandsslita på sin högra handled och blev avstängd för hela säsongen. Även om han opererades i måndags, verkar det omöjligt att återvända till den här säsongen. Jake Browning togs in för att ersätta Burrow men drabbades också av samma öde. Han var en hel deltagare idag, men det ser ut som att han inte kommer att vara det längre.

Det är en dålig tid att vara en Bengals QB, med tanke på hur de inte har varit transparenta om Joe Burrows skada och är under utredning av NFL. Jake Browning har inte spelat många matcher den här säsongen. Det här var hans chans att bevisa sig själv och kanske bära bengalerna till slutspelet, men det verkar som om den drömmen har kvävts. Bengalerna har redan 5-6 från och med den här säsongen, och några av deras nyckelspelare har fått en smäll.

Det ryktas att Joe Burrow tvingades spela mot Baltimore Ravens, och fansen, NFL och media fick så småningom tag i det. Så bengalerna får också mycket motreaktion från fansen. Burrows ersättare har skjutit upp dystra siffror under säsongen så här långt.

“Please Brother”: Ja’Marr Chase utfärdar offentlig vädjan eftersom “tyst” Justin Jefferson ignorerar tidigare lagkamrat

Kommer Jake Browning att vara lösningen på Bengals QB-problem?

För många kan svaret på denna fråga vara uppenbart, och det är oftast negativt. Varför? För han har inte spelat många matcher den här säsongen. Han har bara 295 passningsyards den här säsongen med en interception och två touchdowns. Detta är minst sagt inte imponerande.

Det är oklart om Jake Browning kommer att spela mot Jacksonville Jaguars i matchen. För nu kan vi vänta på domens dag och se vad bengalerna gör för att vinna mot Jaguars och skydda deras QB.

Vad tycker du om Burrows och Brownings skador? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär