Saturday, December 9, 2023
HemSoccerEfter investering på 12 miljoner dollar kunde Ryan Reynolds äga Wrexhams stadion...

Efter investering på 12 miljoner dollar kunde Ryan Reynolds äga Wrexhams stadion i 92 år med datum för omröstningar

Wrexham ägaren Ryan Reynolds måste vara på moln nio. Hollywoodstjärnan har varit omgiven av positiva nyheter den här veckan. Bara några dagar efter att FX förnyade Reynolds-stjärnan “Welcome to Wrexham” för den tredje säsongen, har laget fått ytterligare en fantastisk nyhet. Enligt rapporter kommer klubben att få den juridiska bindningen för Racecourse Ground.

Det walesiska laget har varit på topp den här säsongen och tagit sig upp till andraplatsen i League Two-poängtabellen. Laget kommer säkerligen att vara spända med utsikten till avancemang i slutet av säsongen. Om Wrexham kan behålla sin plats i de tre bästa positionerna på poängtabellen, kommer det walesiska laget att gå upp till League One (tredje nivån) i slutet av säsongen.

Wrexham kommer att få det juridiskt bindande avtalet för Racecourse Stadium

Ryan Reynolds, tillsammans med Rob McElhenney, tog en stor risk när duon blev majoritetsintressenterna i walesiska Wrexham 2020. Sedan deras övertagande har duon lagt över 12 miljoner dollar för klubbens utveckling. Deras ansträngningar har gett resultat eftersom laget har klättrat ur National League och för närvarande är en del av EFL-paraplyet.

Med laget som producerat betydande resultat på senare tid verkar det som att Reynolds och klubben kommer att belönas för sina ansträngningar. Enligt rapporter kommer Wrexham att ge upp sitt hyresavtal för Racecourse Ground. I gengäld kommer laget att få det juridiskt bindande avtalet för sin hemmaplan under de kommande nittiotvå åren.

SGM kommer att hålla en omröstning i frågan den 4 december 2023. Mötet kommer att sändas till alla Wrexham Supporters Trust-medlemmar via Zoom. Ryan och klubben behöver godkännande av minst 75 % av de avgivna rösterna för att erhålla förbundet.

Dessutom har Red Dragons varit på en exceptionell körning den här säsongen. Laget har vunnit nio av sina 17 ligamatcher den här säsongen samtidigt som de har oavgjort sex matcher. Med de positiva resultaten ligger laget för närvarande på andra plats i tabellen med 33 poäng.

Red Dragons tittar på kampanjer i rad

Wrexham, efter en långsam start på sin kampanj, har ökat tempot. Phil Parkinsons herrar, efter 17 ligamatcher, upptar för närvarande andraplatsen på tabellen med 33 poäng till sitt namn. Om laget kan fortsätta detta och springa och hålla på de tre bästa platserna är de garanterade uppflyttning till League One.

Mittfältsstjärnan Elliot Lee har varit helt enastående för laget den här säsongen. Spelaren har redan hittat baksidan av nätet 10 gånger och är bara tre mål bakom Matt Smith, som leder loppet om den gyllene stöveln.

Laget kommer att vara igång i morgon när de möter Accrington Stanley i League Two. Wrexham hoppas kunna säkra en vinst som kommer att hålla dem i nära syn på tabelltopparna Stockport. Vad tycker du om Wrexhams prestation den här säsongen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär